17 марта 2010 г.

MÜSAVATDA TƏQDİMAT

5 комментариев:

  1. Yashasin Musavat:Beli Rasulzade esil onderdir dunyadan kocduyu 60 ildir onun haqqinda ancaq xosh sozler eshidirik.

    ОтветитьУдалить
  2. Isa bey,men gorurem ki,bloqunuzda musavatchilarin ve terafdarlarinizin fealligi chox ashagi seviyyededir.Cebhechiler barede ise bunu demek olmaz.Onlar inetde chox fealdirlar,men buna paxilliq yox qibte edirem.Gorduyumuz kimi,Azerbaycanda da internet yavash-yavash olsa da inkishaf etmekdedir,yeni ki,inet sureti artir,qiymetler azalir.Bu veziyyet getdikce de yaxshilashacaq deyesen,eger hakimiyyetdekiler bunun qarshisini sunu suretde olmasalar ,daha da yaxshi olacaq.Inet televiziyadan sonra xalqla temaslarda boyuk rol oynayacaq.Odur ki, burdan butun musavatchilara ve musavat terafdarlarina muraciet edirem,gelin bu bloqda daha aktiv olaq,teqdim olunan butun video ve yazili matereallara az da olsa oz fikirlerimizi bildirek.Fealliginizi artirin beyler,cebhechiler kimi.Imkan vermeyek ki,cebhechi qardashlarimiz bizi siyasi arenada yene bilmedikleri kimi,internetde yensinler.
    Ilqar Abdullah

    ОтветитьУдалить
  3. ISA Bey uzur isteyirem movzudan cixdiqim ucun neden bashqa qezetlerin saytlarinda sizi daha tez tez daha qenish isiqlandirirlar neinki MUSAVATDA Rauf Arifoqlu ozununkuleshdiribmi qezeti butun iqtidari verir sizin cixishlarinizi ;Bizim yolda: oxuyuruq Bey men sizin bulara mudaxile etmenizi xahish edirem .Bu hakimiyet teleekranlara muxalifeti (men esil muxalifeti deyirem yaltaqlar hemishe qorsenir)buraxmir interneti hec vaxt yasaqlaya bilmeyecekler ve bu demokratik dusherqenin xalqla en yaxin men deyerdimki televiziyadan yaxshi temas vasitesidir.SIZE APARDIQINIZ HAQQ ISHINIZDE UQURLAR.

    ОтветитьУдалить
  4. Musavatchilar ve bu partiyanin terefdarlari,niye oz fikirlerinizi bildirmisiniz,axi bu ele de chetin ish deyil.Basha dushurem,bezileri uchun sherh yazmaq,rey bildirmek bir qeder agirdir,ancaq etrafli olaraq yaza bilmeseniz de hech olmasa bir cumle ile ne ise chatdirmaq olar.Bu cumle iki sozden de ibaret ola biler.Eger, adinizi ve soyadinizi yazmaqdan chekinirsizse,ozunuze nik de seche bilersiniz.Chalishin ne ise yazin, yazdiqca goreceksiniz ki,serhlerinizin hecmi gun-gunden boyuyur ve nehayet siz siyasi sherhchiye chevrilmisiniz,Vefa bey Quluzade kimi:)
    Ilqar Abdullah

    ОтветитьУдалить
  5. İsa bəy, Sizi və şəxsinizdə hər bir vətənpərvər Azərbaycan övladını əziz, günəş nurlu Novruz münasibətilə təbrik edir və arzu edirəm ki, qarşıladığımız Yeni İl azqala iki onillikdir ki, həsrətində olduğumuz yenilikləri yurdumuza nəsib etsin!

    ОтветитьУдалить