17 марта 2010 г.

M.Ə.Rəsulzadə barədə yeni kitab

Bir neçə gün əvvəl Müsavat Partiyası M.Ə.Rəsulzadənin vəfatının 55-ci ildönümü ilə bağlı tədbir keçirdi. Tədbirdə görkəmli tarixçi Aydın Balayevin M.Ə. Rəsulzadə haqqında yeni kitabı təqdim edildi. Moskvada rus dilində dərc edilmiş bu kitab haqda Arif Hacılı, Pənah Hüseyn, Mirmahmud Mirəlioğlu, böyük öndərin nəvəsi Rəis Rəsulzadə fikirlərini bildirdilər. Mən də bir az danışdım.
Aşağıdakı videoda kitabın müəllifi Aydın Balayevin çıxışını da görə bilərsiniz.

8 комментариев:

  1. Isa bey,siz öz terafdarınızla Resulzade ırsının davamchıları olaraq Musavat partıyasını berpa etdınız ve bu partıyanı qoruyub daha da guclendırdınız.Men inaniram kı,Musavat tezlıkle hakımıyyete gelecek ve boyuk Memmed Emın Resulzadenın 1918-ci ilde qaldirdigi uch rengli bayragimiz milli hakimiyyet terefinden daha yukseklere qaldirilacaq,inshallah.
    Ilqar Abdullah.

    ОтветитьУдалить
  2. Tedbirde cixish edenlerin xususile Mirmahmud beyle tam raziyam kim bu dunyada ne edirse ona cavab verecek men heyatda Ebulfaz beyi ozume ideal secmisham yeqin qiyamet qununde Heyder Eliyevi ozlerine ideal secenlerle menim ferqim olacaq kim bilir kim haqli olacaq onu bir uca tanri bilir.Siz ELCIBEYDEN SONRA AZERBAYCAN siyaset sehnesinde INANDIQIM ILK INSANSINIZ ve siz bu milletin bashina qeleceksiniz men buna eminem Bey RUSIYA haqqinda dediniz rus dovleti oz icinde oz qanunlarina bir balaca hormet edir cunki eyer bir bashqa olkenin vetendashina qarshi bir kobudluq edilirse Polis terefinden ve o vetendash shikayet ederse o polis 100 faiz cezalandirilir ona qore yox ki o hansisa qelmeni incidir onun oz qanunlarina hormetsizlik etmesidir onun qunahi.Men rusiyanin terefini saxlamiram men demisham harada korpe atasiz aqlayirsa bu rus dovletinin onun komunist tefekkurlu liderlerinin apardiqi siyasetin behresidir.MUSAVAT KXCP AXCP.

    ОтветитьУдалить
  3. Isa bey,men gorurem ki,bloqunuzda musavatchilarin ve terafdarlarinizin fealligi chox ashagi seviyyededir.Cebhechiler barede ise bunu demek olmaz.Onlar inetde chox fealdirlar,men buna paxilliq yox qibte edirem.Gorduyumuz kimi,Azerbaycanda da internet yavash-yavash olsa da inkishaf etmekdedir,yeni ki,inet sureti artir,qiymetler azalir.Bu veziyyet getdikce de yaxshilashacaq deyesen,eger hakimiyyetdekiler bunun qarshisini sunu suretde olmasalar ,daha da yaxshi olacaq.Inet televiziyadan sonra xalqla temaslarda boyuk rol oynayacaq.Odur ki, burdan butun musavatchilara ve musavat terafdarlarina muraciet edirem,gelin bu bloqda daha aktiv olaq,teqdim olunan butun video ve yazili matereallara az da olsa oz fikirlerimizi bildirek.Fealliginizi artirin beyler,cebhechiler kimi.Imkan vermeyek ki,cebhechi qardashlarimiz bizi siyasi arenada yene bilmedikleri kimi,internetde yensinler.
    Ilqar Abdullah

    ОтветитьУдалить
  4. Isa bey,bloqunuzda video ve qeydlere baxan istifadechilerin sayini gosteren saygacin numayishi daha yaxshi olardi.Bundan bashqa,istifadechilerin hansi olkelerden olmasini gosteren saygaci da yaddan chixarmayin.Ali beyin bloqunda xarici olkelerin bayraqlari ile istifadechilerin sayini gosteren saygac daha meqsedeuygundur.

    Bloqunuzu daha maraqli ve celbedici etmeyinizi isterdim.Bu ishde size ugurlar arzulayiram.
    Ilqar Abdullah.

    ОтветитьУдалить
  5. Musavatchilar ve bu partiyanin terefdarlari,niye oz fikirlerinizi bildirmisiniz,axi bu ele de chetin ish deyil.Basha dushurem,bezileri uchun sherh yazmaq,rey bildirmek bir qeder agirdir,ancaq etrafli olaraq yaza bilmeseniz de hech olmasa bir cumle ile ne ise chatdirmaq olar.Bu cumle iki sozden de ibaret ola biler.Eger, adinizi ve soyadinizi yazmaqdan chekinirsizse,ozunuze nik de seche bilersiniz.Chalishin ne ise yazin, yazdiqca goreceksiniz ki,serhlerinizin hecmi gun-gunden boyuyur ve nehayet siz siyasi sherhchiye chevrilmisiniz,Vefa bey Quluzade kimi:)
    Ilqar Abdullah

    ОтветитьУдалить
  6. Tarixçi Aydın Balayevin M.Ə.Rəsulzadə haqqında yeni kitabını oxuduqdan sonra fikrimi bildirə
    rəm. Heyfslənirəm ki, o kitabı Bakı kitab mağazalarında tapmaq mümkün deyil.
    Firuz Rza

    ОтветитьУдалить
  7. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  8. VE BIRDE SIZCE POLAT ALEMDAR ESIL :KURTLAR VADISINE:QELMEYIBMI?.

    ОтветитьУдалить