5 марта 2010 г.

DUBAY, KORRUPSİYA VƏ İLHAM ƏLİYEV

«The Washington Post» qəzetinin 5 mart 2010-cu il nömrəsindəki məqalədə göstərilən faktlarla bağlı Müsavat Partiyasının bəyanatı

Müsavat Partiyasının
b ə y a n a t ı

ABŞ-da çıxan nüfuzlu “Vaşinqton Post” qəzetində Azərbaycandakı korrupsiya ilə bağlı geniş məqalə çap olunub. Məqalədə dövlət başçısı İlham Əliyevin adı ilə bağlı bir sıra ciddi faktlar sadalanır. O cümlədən göstərilir ki, Dubayda 11 yaşlı Heydər Əliyevin adına 44 milyon ABŞ dolları dəyərində əmlak alınıb.
Müsavat Partiyası yazıda sadalanan konkret faktlar barədə ölkə ictimaiyyətinə məlumat verilməsinin zəruriliyini nəzərə alaraq İlham Əliyevdən təcili olaraq bu barədə hərtərəfli açıqlama ilə çıxış etməsini tələb edir.

05 mart 2010-cu il

Mövzu ilə maraqlananlar üçün:
ingilis dilini bilənlər ora,
ingilis dilini bilməyənlər bura
baxsınlar.

p.s. ingilis dilini bilənlər bilməyənlərə öyrətsin:)

10 комментариев:

  1. QANLA xeyanetle milli hokumeti xarici keshviyatla elbir olub yixan insanlardan bundan bashqa ne qozlemek olar.haram olsun.

    ОтветитьУдалить
  2. Bildiyimiz kimi, Vashinqton Post ABS-in dovlet maraqlarini ifade edn bir qezetdir.Bu qezetde Ilham Aliyev barede yazilmish ifshaedici bir meqaleni adi bir hadise saymaq olmaz,bunun nese qiciqlandirici bir sebebi var.Bes nedir bu sebeb?Yadinizda olar ki,ABS departamenti Aliyevle neyise bolushe bilmeyende beynelxalq dereceli firildaqchi olan Kojennini atirdilar ortaya ve onun Azerbaycan dovletinin rehberleri ile olan elaqelerinden genine-boluna danishirdilar.Rehberlik yola geldikden sonra bu qalmaqallar da muveqqeti olaraq yaddan chixirdi.Indi, deyesen ABS Ilham Aliyeve gostereceyi tezyiqin mezmununu tezeleyib ve koknelmish qalmaqaldan el chekib.Cox yeqin ki,ABS dovleti Ilhama bele xox gelmekle demek isteyirler ki,ozunu yigishdir,yerini bil,yoxsa achariq sandigi,tokerik kompramat pambiqlari.Yeni ki,pambiqla bash kesmeyi biz de bacaririq.(sovet dovrunde ki,pambiq yigimi planlari yadima dushdu,cox kovreldim,ne ise)Bele gorsenir ki,ABS-da bu cur kompramatlar N qederdir,lazim geldikce istifade etmeye hazirlashirlar.Odur ki,shanli prezidentimizin bashinin ustunu qara buludlar almaqdadir.Bes Amerikanin Ilhama qarshi bele arzuolunmaz yazi ile getmesine sebeb nedir?Ilham Aliyev hansi hereketleri ile super dovleti qezeblendirib,neyi onlarla bolushe bilmeyib?Azerbaycanda olan edaletsizliye goremi,ozbashnaligin,korrupsiyanin,bezpredelin son hedde chatmasina goremi?Menim bunlara nese inanmagim gelmir,chunki ABS-i Azerbaycanda edaletin olmamasi az maraqlandirir.Belke, meqalenin yazilmasina sebeb Aliyevin chekilmesi nezerde tutulan strateji qaz kemeri Nabukkonun eleyhine yonelmish hereketleri olub.Bax bu,esas sebeb ola biler.

    Ilqar Abdullah

    ОтветитьУдалить
  3. Kim ne teleb edir edsin gunde bir ishlerinin ustu acilsin xeyiri yoxdur cunki bular bizi insan saymir daha demirlar ki bu insan saymadiqlarimizin alin terini yeyirler birdaki ey milletim bu hakimiyetdekilerin coxunun qani qanimizdan deyil.Isa bey neqeder birlik yoxdur bular hec bir partiyayanin caqrishina cavab verib aciqlama vermayacekler.

    ОтветитьУдалить
  4. niye ki?
    Əli Həsənov faktiki etiraf etdi.
    O, İlham Əliyevin xeberi olmadan belə bir açıqlama veürə bilməzdi.

    ОтветитьУдалить
  5. Azerbaycan dilini bilenler ucun )
    From Emil Elmanli
    http://musavatgencleri.livejournal.com/76998.html

    ОтветитьУдалить
  6. Rus dilini bilenler ucun )
    Emil Elmanlidan
    http://azixantrop.livejournal.com/87070.html

    ОтветитьУдалить
  7. Sovet dekadans dovrynyn qaliqlarindan bundan artiq ne gozlemek olar?!

    ОтветитьУдалить