2 марта 2010 г.

ANS bizi yada saldı

6 комментариев:

  1. Artiq, televiziyalarda 1-2 deqiqe muddetinde muxalifet numayendesinin gosterilmesi sozun,heqiqi menasinda sensasiyaya cevrilib.Arzu ederdim ki,ANS tilsimi sindirib,muxalifetcilere daha cox vaxt ayira bilsin.Ozune hormet qoyan her bir adamin, ANS-in efire verdiyi toylar krali ve kralichasi,qonaqliq kimi bayagi proqramlara baxmaga hovselesi qalmayib.

    ОтветитьУдалить
  2. Tebii ki diger elektron informasiya vasiteleri kimi ANS-inde rejime xidmet etmesi surpriz bir sey deyil.Hakimiyyet bir muxalifet liderinin movqeyine tolerant olmadigi kimi, ANS de yayimlanan Musavat Basqaninin her hansi bir tutumu ANS ucun arzuolunan deyil. Evveler oldugu kimi

    Samir

    ОтветитьУдалить
  3. Bu olke eliyevlerin blokadasindadir ANS bilir ne qosterir xocali soyqirimini hami pisleyir ona qora Beyin cixishni efire verdiler.ELIYEVLER Darvinden ferqli olaraq insanda bir cox qabiliyetleri acdilar qorun ne qundeyik ki insanlar neqeder haqsizliqlarla qarshlashsalarda yene prezidenti terifleyir ANS de eyniyle niye Beyin bashqa cixishlarini vermir olkemiz ayaqaltina donub BIZ ne aciz millet olduq qardashlar beli bu milleti HARALISANA BOLANLAR azerbaycani isqal eladi ELIYEVIN AZERBAYCANA vurduqu zerbeni cox vaxt lazim olacaq saqaltmaqa.ALLAHTALA EQIDASINA DUZ OLANLARIN ISHLERINDE KOMEK OLSUN.

    ОтветитьУдалить
  4. ону билирем ки учурума гедирик

    ОтветитьУдалить