8 марта 2010 г.

MART-BOZ AY VƏ QADINLAR GÜNÜ

9 комментариев:

  1. Meshur bir filmde deyildiyi kimi, "qadin boyuk quvvedir",amma siyasete qarishmasa, daha yaxshi olardi.

    ОтветитьУдалить
  2. Qadının iştirak etmədiyi işdə uğur yoxdu.
    Mən bütün qadınları ictimai-siyasi fəallığa çağırğram!

    ОтветитьУдалить
  3. Bey bloqunuzda ayin en feal oxucusunu elan etmaniz ve o oxucuyla 3-5 deqiqe birbasha SKYPE vasitesile elaqeye cixmaq teklifine nece baxirsiniz ?

    ОтветитьУдалить
  4. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  5. Bey biz vetenden uzaqda olsaqda ureyimiz azerbaycandadir qarabaq savashinda senqerde olmusham.Bey insanlarimiz sanki qeflet yuxusuna qedib bizlerin biqaneliyi sizi yordumu? Azadliq blokunda Eli Kerimliye cirtdan partiyalar lazimdir ki olarin icinde qorsensin sizin yaninizda ancaq nece var ele qorsenecekdi ve ona qore yaxinlasmaq istemir. Efirde Ilham Eliyevi tenqid etmekle bitmir ishler Eli bey Azerbaycanin qeleceyini isteyirdise bir olmali butun qucler birleshmeli idi.

    ОтветитьУдалить
  6. Bey qorursunuzmu Serdar Celaloqlu musavati kenarda qalmish sayir Bey bu insan ne vaxtdan muxalifetci oldu olsun men razi ancaq qelecekde bele muxalifetcilere oz yerlerini qostermek lazimdir. Musavatcilar 88 ilden polis deyenekleri yeyende haradaidi Iqbal Aqazade kimdir bu insan deyim 2003 seckilerinde muxalifeti satan beli bu insanin yzynden satqinliq yaqir emellerini qormushyk cunki bular vezife ycyn qatiliblar muxalifet siralarina qorende ki proses qecikir kim olduqlari cixir ortaya .

    ОтветитьУдалить
  7. Isa bey,biz sebirsizlikle yeni meqale ve video materiallar gozleyirik.

    ОтветитьУдалить