23 марта 2010 г.

"ƏLİYEVLƏRİN DUBAY MÜLKLƏRİ" MÜSAVATDA DƏYİRMİ MASA


2010-cu il 17 martda Müsavat Pariyasının təşkil etdiyi Dəyirmi Masada bir çox maraqlı çıxış oldu. Bu çıxışları izləmək istəyənlər buyursunlar:

Qubad İbadoğlu,

Əhməd Oruc,

Sülhəddin Əkbər,

Ərəstun Oruclu,

Arif Hacılı.

Davamı olacaq.
Bizimlə qalın:)

6 комментариев:

  1. Mene ele gelir ki, muxalifet derhal konstitisiya mehkemesine muraciet etmelidir.Bu muracietde 2008 ci il prezident sechkileri zamaninda namized olmush Ilham Aliyevin MSK-ya oz gelirleri barede verdiyi melumatlarin dogru olmadigi ushun sechkilerin legv olunmasi telebi durmalidir.Eger,konstitusiya mehkemesi bu teleblere bigane yanashacaqsa, onda beynelxalq mehkemelere mureciet oluna biler.
    Tecili olaraq muxalifetchi huquqshunaslar bu qanun pozuntulari uzerinde ishe celb olunmalidir.Bu meseleler heqiqeten de milli tehlukesizliyimize boyuk zerbedir ve bunun qarshisi cavabdeh orqanlar terefinden alinmalidir.

    ОтветитьУдалить
  2. Eliyev saxtakarliqla ozunu prezident elan etdi beynelxalq teshkilatlarsa biqane qalacaq cunki bu millet oz huquqlarinin tapdanmasina susursa buna ne ad vermek olar millet qarabaqi unudur az qala deyirler turkiye qarabaqi azad elasin turkiyedeki turk qardashlarimizi terrorla olduren terrorcularin partiyasi azerbaycandan maliyeleshir deyende millet susdu ay ilqar qardashim yzyr isteyirem mudaxile etdiyim ucun bular zorla qelib zorla qetmelidir sizin dediyiniz huquqi arashdirmalar qanunlarin nisbeten ishlediti dovletlerde olur.BIZ YAZIQIN ZALIMI OLMUSHUQ ZALIMIN ZALIMI YOX.

    ОтветитьУдалить
  3. Vusal bey, Musavat hakimiyyete gelecek,lakin bu iqtidar kimi zorla,yalanla deyil,qanunla,huququn teleb etdiyi yolla.Chunki qardashim,hirnan gelen zirnan geder.Zor -zor deyib bunlarin eline behane vermek lazim deyil.Musavat qanun terefdaridir ve sechki yolu ile inshAllah, hakimiyyete yukselecekdir.
    Ilqar Abdullah

    ОтветитьУдалить