4 июля 2010 г.

MÜSAVAT və DUİ-nin 3 iyul etiraz aksiyasından görüntülər

17 комментариев:

  1. BU REJİM BİTDİ BU İQTİDAR GEDİR AZ GALİB !!!

    ОтветитьУдалить
  2. Bu reshim bizim taleyimize biqaneliyimizden istifade edib yashayir millet olaq Azadliqin tamini dadaq qurtulaq bu reshimden.Polislerede haram olsun Azerbaycanin coreyi bu sherefsizler necede fashist kimi davranirlar bu polislerin her birimiz fotolarini bir qovluqda saxlayaq bular ne vaxtsa bu etdiklerine cavab vererler.Yasha MUSAVAT.

    ОтветитьУдалить
  3. Xanim Klintonun Baki seferi erefesinde Muxalifetle gorushmemesi bu demek deyil ki demokratlari saymamaqdir eslinde olkede reshimin olduqunu tesdiqi kimi qebul edilmelidir.Dunyada esasende Amerikanin bu gun en umde olan problemi Iran meselesidir ve bu baximdan Klinton hakimiyetin xetrine bu addimi atdi ve bir meshash vererek getdi menim fikrimce tekce Shehidler xiyabanini ziyaret etmek Eliyevler kabusunun yaxin zamanlarda cokeceyine isharedir.Yaxin gelecekde muxalifetin birliyinin reallashmasina calishmaliyiq.

    ОтветитьУдалить
  4. Burada bir jurnalist qardashimiz var halal olsun hem cekilish aparir hemde mitinqi destekleyir insanlarimiza zor tedbiq edilerse cekinmeden mudafiye edir.Genc qardashimizi vuran qeyretsize demek isteyirem ki senin kimi bacisindan xebersizleri vaxt gelecek qanun cezalandirmasada biz kucenin bir tininde it kimi asaciq bunu unutma sonra bizi hebs elesinler eybi yox siz kimin tulasisiniz kurdlerinmi ay qeyretsizler senin kimi polisleri Qarabaqda shlaqbaum acib baqlamaqi hevale edirdik cunki toyuq kimi qorxurduz indi burada qoculuq edirsiniz bir Allaha and olsun sizin etdikleriniz cezasiz qalmayacaq.

    ОтветитьУдалить
  5. Mitinqlərin keçirilməsinə icazə verilməsilə bağlı hələ ki, ümidli deyiləm. Sadəcə olaraq ona görə ki, iqtidar tutduğu kursdan bircə addım geri çəkilərsə, bu onun sonunun başlanğıcı olacaq. İqtidarın öz üzərinə götürdüyü öhdəliklərlə bağlı hesabat verməli olduğu beynəlxalq qurumlar isə bu öhdəliklərin yerinə yetirilməsini tələb etməkdə qətiyyətsizlik, əslində isə sadəcə prinsipsizlik göstərirlər.

    Amma günahı həmin qurumların və ümumiyytələ Qərbin üstünə atmaq gülünc və məntiqsiz olardı. Görünür, daxildə siyasi mübarizənin gedişində keyfiyyət dəyişikliyi olmayınca deklarativ şüarlardan başqa bir şeyə bel bağlamaq olmaz. Belə olduqda Azərbaycanın siyasi müxalifətinin başlıca problemi – bəlli liderin arxasınca bəlli hədəfə doğru getməyin nə qədər müşkülə çevrilməsinə ancaq heyfsilənmək qalır... Yəni şəxsi ambisiyaların və alınan payların bu ali məqsəd qarşısında nə qədər cılız olmasını dərk etmək bir beləmi çətindir?

    Məncə, telekanallarda ayrılacaq vaxta, eləcə də onlardan vətəndaş mövqeyi göstərəcəklərinə güvənməyə dəyməz. Elə götürək seçki məsələləri ilə bağlı təxminən ay yarım öncə keçirilmiş dəyirmi masa bərədə özünü super-nə-bilim-nə kimi təqdim etmək iddiasında olan ANS-in reportajını. Məlumdur ki, iqtidar nümayəndələri müxalifəti təmsil edənlərin sərt təpkisi nəticəsində 4 saatdan artıq davam edən görüşü son dərəcə pərişan halda tərk ediblər. ANS isə 1 dəqiqəlik reportajda MSK-nın nümayəndəsinin dilindən eşitdirir ki, partiyalar öz qüvvələrinə güvənməli və seçki komissiyalarının tərkibinin dəyişdirilməsinə yönəlik heç bir ümid bəsləməməlidir. Bu tv-lər elə bir satqın mövqedədirlər ki, onları heç söymək də istəmirəm – gəlin onları sadəcə olaraq inkar (və ya iqnor) edək.

    İsa bəy, təbliğat forması ilə bağlı bir təklif vermişdim, bir daha təkrarlamaq istəyirəm. İndən belə təxminən 2-2,5 ay tətillərə ayrılır, bu dövr ərzində “Azərbaycanın əsas problemləri” mövzusunda ətraflı videosöhbətləriniz yekunlaşarsa, sentyabr ayından başlayaraq həmin sislsilə şəklində olacaq və siyasi-iqtisadi-sosial problemlərin təhlili və onların həlli yollarını araşdıran çıxışlar məcmuəsini disklərdə çoxaldıb pulsuz olaraq insanlara (birbaşa mənzillərə çatdırılmaq yoluyla) paylamaq olar. Belə olduqda imkan yaranacaq ki, Siz heç bir vaxt məhdudiyyəti olmadan, heç bir format məhdudiyyəti olmadan, səsləndirdiyiniz fikirlərə heç bir vasitəçinin qayçısının dəyməyəcəyi şəkildə xalqa birbaşa müraciət edəsiniz. Əminəm ki, bu öz səmərəsini verəcəkdir. Həm də məsələnin maddi tərəfini götürsək, bu aksiya çox cüzi maya tutumluluğuna rəğmən yaradacağı effektə görə bəlkə də rəqabətdən azaddır.

    P.S. Hər həftənin çərşənbə axşamı işıq üzü görən “p.s. Nota” qəzeti bu həftədən başlayaraq mütəmadi olaraq bu bloq haqda məlumat verəcək. Yaxşı olardı ki, digər qəzetlər də öz səhifələrini dedi-qodu və sifariş xarakterli yazılarla doldurmaqla yanaşı belə təmənnasız və gərəkli təşəbbüslərə də azacıq da olsa yer ayıraydı.

    ОтветитьУдалить
  6. Bu gun Yeni Msavatdan oxudum ki,Ter-Ter rayonunda etnik Kurdlerle-Azer Turkleri arasinda toqushma olub Kurd Qubernatorluqu Goy-Gol,Gence,Dashkesen ve Goranboyda qurulub indide kecibler Ter-Tere bu qubernatorluqun merkezide bolgede Xanlar rayonunun indiki Goy-Gol rayonunun Mirziy kendidir kime maraqlidirsa maraqlansin hele deyilenlere gore bir muddet evvel kendin gireceyinde Kurdlerin bayraqida dalqalanirmishh sonradan goturubler.Men Ter-Terde doyushlerde ishtirak etmishem ve inaniram ki Ter-Terliler kurdlere teslim olmayacaq eshitdiyime gore oranin icra bashcisida kurddur.Bu gun Azerbaycan cox telatumlu bir dovur yashayir vetenimizi seven insanlarimiz bilmeyenleri basha salin bu belani bu bed xasseli shishi bedenimizden kesib ataq Musavat etrafinda birleshek.

    ОтветитьУдалить
  7. Yeqin menim yazilarimdan sonra menimle maraqlananlar profile baxib maraqlanirlar beli men Turkesh kimi vetenimi sevirem hec bir etnik azliqlarada vetenimin ayaqaltina cevirmesine imkan vermerem Eliyevler ele bir reshim qurdular ki dunene kimi kimliyi melum olmayanlar bu gun men kurdem deyir bu insanlarada deyim ki mende Turkem.Bu gun Azerbaycanda radikal milletciliye ehtiyac var Ermeniler torpaqimizi Kurdler var-dovletimizi menimseyibler.Men yuxarida qeyd etmishem birde deyim Qarabaq savashinda Ter-Ter bolgesinde olmusham oradan coxlu dostlarim var merd men deyerdim ki, esil Qarabaqlidirlar kecim Shotlanilara olar qeyri insani hereketleriyle hemishe ferqlenibler.Butun veten sevenlere salamlar Musavatcilara uqurlar.burada 77 nefer qeydiyatdan kecenlere shirin yuxu arzulayiram siz susun ne bade dillenesiz.

    ОтветитьУдалить
  8. Vusal bey,salam aleykum.Yazdigin fikirlerini men de bolushurem.Bloqda gorunmemeyime sebeb ise,burada qeydiyatdan kechen beylerin yazmamalari,passivlikleri meni ruhdan salmishdi.Tenqidi sozlerinden sonra qayitdim ve yeniden feal olacagima soz verirem.
    Chox duzgun olaraq qeyd edirsen,yaman shirin yuxuya getmishdik,bezileri ise qorxudan agizlarina su alib oturublar.
    Dinimiz olan Islamda bele bir soz var,haqsizliga goz yuman,naraziliqlarini bildirmeyen,mubarize aparmayanlar da bu haqsizliqlari toreden adamlar kimi gunaha batmish olacaqlar.
    Men ise hech vaxt gunah qazanmaq istemezdim.
    Ona gore de gelin haqq sesimizi ucaldaq,beyler.
    Ilqar Abdullah

    ОтветитьУдалить
  9. Ilqar bey soz verdiniz ki, bir daha fasile vermeyeceyinize. Men hec kim yazmasada yazacam Azadliq radiosunun saytinda menim akauntumu saytin administratoru baqladi hec saq olmasin cunki men orada bir nece dini mileti dinli bizlere yad olan Musavati ve onun bashqanini gozden salma kompaniyasi ile meshqul olan bir nece gede vardi ve men olarin cavabini keserli shekilde verirdim gorunur bu olarin xoshuna gelmedi yeqin Azadliq radiosunun da Azerbaycan versiyasi Azerbaycan sayaqidir yeni hec bir nalayiq soyush ola bilmezdi bilmirem neden baqladilar neyise.Bu yol menim heyat terzimdir bu yol ilahi bir yoldur bu yol peyqemberimizin bizi devet etdiyi yoldur bu savashdir imam Elinin savashidir bu savash haqq edaletin berpasi beraberliyin savashidir bu gun bu savashin onunde Isa bey gedir bizse esgerik emre tabeyik bu gun bizim susmaqimiz zalimlarin dahada dehshetli addim atmasina getirib cixarar.Biz susub Isa beyden neyinse deyishmesini isteyirikse biz hec neye nail ola bilmerik Musavatin ordusu yoxdur ki,hucum edib reshimi cevirsin birde Musavat demokratik yolla mubarize yolunu secib hec olmasa bizde bu yolda neyise etmeliyik susmamaliyiq haqsizliqa yox demeliyik.Menim fikrimce biz gozlememeliyik ki, yeni bir video yerleshdirilsin birdefe fikrimizi bildirdik besdir demeyek gundelik hadiselere reaksiya vermeliyik.Men inaniram ki, buradan boyuk bir azadliq severler ordusu duzelecek susmaqin mehve geden yol olduqunu anlayanlarin ordusu ve bu ordu demokratik deyishikliye nail olacaq gelin susmayaq gelin merd olaq gelin bu dunyanin bize verdiyi qisa omru sherefle basha vuraq.Musavatciliqi yashadaq insan Azad olmalidir Azad olaq.Bashqanima uqurlar.

    ОтветитьУдалить
  10. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  11. Bashqan verdiyiniz proqnoz duz cixdi Ispaniya cempion oldu.

    ОтветитьУдалить
  12. Isa bey,tebrik edirem,siz neyin ki,boyuk siyasetchi,hem de guclu futbol bilicisisiniz.
    Sozun duzu,men chempionun Argentina millisi olacagini demishdim:(

    ОтветитьУдалить
  13. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  14. Beli,chox shukurler olsun ki,nehayet AXCP ozunde guc tapib boyuk birliyin yaranmasina mane olan unsurlerden azad olmaga bashlayir.
    Men yene de uzumu butun cirtdanlara(bu isteyir,DUI olsun ya da ki,Azadliqdaki digerleri) tutub deyirem,eger heqiqeten de sizi Azerbaycanimizin geleceyi maraqlandirirsa,oz cirtdan partiyalarinizi baglayib,Musavat ve AXCP-ye uzv olun.Bunu etmeyeceyiniz teqdirde xalq sizi hakimiyyetin olyuncaqlari sheklinde gorecek. InshAllah,edaletli qayda-qanunla idare edilen dovlet qurulduqdan sonra siz cirtdanlar yeniden oz partiyalarinizi qura bilersiniz.Indi ise partiya-partiya oynamagin vaxti deyil,beyler.
    Guc birlikdedir,atalar sozunu yaddan chixartmayin,beyler.

    ОтветитьУдалить
  15. Bir nece ay evvel Kerimliye yazmishdim ki,Aslanlarla bir ol ki,Aslan kimi olasan yoxsa yiqmisan bashina Caqqalari burada Caqqal Temirxan-Eli Eliyev-Celaloqludur Etibar-Iqbal(haram olsun Qarabaqin coreyi ona)-fazil-Fazail bular bashqa Paroddur.yashasin Musava-Axcp birliyi mende raziyam ki Dui-de bolunsun bu iki partiya arasinda Mirmahmud beyde alicenabliq edib veten yolunda bu addimi atmalidir lazim gelerse Elcibeyin yaratdiqi AXC bir muddete yaranmali demokratiya berqerar olub veten xilas olmalidir birdaha bashqanimin uzaqgorenliyini alqishlayiram bu parcalanma Muxalifetin yashadiqina subutdur bu birleshme xeyirli-uqurlu olsun.Bashqanim yeni siyasi fesil bashlayir men deyerdimki belkede helledici fesil olacaq bu yolda sizinleyik kimin sizinle birleshmesinden asili olmayaraq biz sizinleyik her zaman ister bu yolda iki nefer qalsa bele.Musavat-Axcp.

    ОтветитьУдалить
  16. Bashqan men bir nece fikir ve teklifimi bu bloqda size bildirmek isteyirem.Menim fikrimce Musavat-Axcp birliyi formalashdiqdan sonra cirtdan partiyalarin bu bloqa qoshulma kompaniyasi bashlayacaq lazim gelerse dunene kimi aqizlarina su alib dayanmish partiyalar bashlayacaqlar hakimiyeti sert tenqide beli bele partiyalar var olarin kimler terefinden hazirlandiqida hec kime sirr deyil ve olarin boyukleri buna sherait yaradacaqlar ki hakimiyeti bir balaca tenqid edib ozlerini Musavat-Axcp birliyine yerleshdirsinler sonrada bashlasinlar shertlerle danishmaqa umummilli meselelerde vetenin taleyi hell olunan bir veziyetde bu cirtdan partiyalar biz bunu bu shekilde isteyirdik sizse bu shekilde bele bir oyunlarla bashlayirlar real muxalifet arasinda naraziliqlar salmaqa bu partiyalari hec kim tanimir qoshulurlar ya Musavata yada Axcpye bir balaca metbuatda populyarlashirlar sonra deyirler biz muxalifetik xahish edirem bu partiyalara oz yerlerini gosterin.

    ОтветитьУдалить
  17. Bashqan sizin teklifinizle fexr edirem heqiqeten cox duzgun bir gedishdir Musavat-Axcp birleshmesi real muxalifetin sosial bazasi ikiye bolunub bunu birleshdirmek reshimi suquta yetirmek demekdir bu birleshme bash tutarsa (yeni aciqi burada her shey Kerimliden asilidir)COX onemi var bu birleshmenin burada istemirem butun inceliklerini yazam bu mence iki kishinin bilesi olduqu sirr olmalidir yeqin bashqan menim ne demek istediyimi gozel bilecek.Uqur olsun bashqanim siz bu tarixi hadiseni neyin bahasina olursa olsun nail olmalisiz cunki Isa Qember artiq tarixin Azerbaycan tarixine saqken dushen siyasetcidir bu heqiqetdir bu beledir bunu Azerbaycana yanan anlar bunu qaninda turk qani olan aqlar.SIZE UQURLAR BASHQANIM.

    ОтветитьУдалить