18 июля 2010 г.

RƏSUZADƏ-ELÇİBƏY YOLUNA BAĞLI QÜVVƏRİN BİR PARTİYADA BİRLƏŞMƏSİ TƏKLİFİM

8 комментариев:

  1. Son illərin müəmmalı və izahı çətin olan hadisələri (o cümlədən daxildə gedən proseslər) bəzilərini çaşdırsa da, mən qətiyyən şübhə etmirdim ki, Birinci həlledici məqamda öz yerini bir gedişlə təsdiqləyəcək. 2004-cü ilin Ukrayna hadisələri ilə analogiyalar yaranır, inanmaq istərdim ki, ciddi siyasi qüvvələrin konsolidasiyası xırda hisslərdən və xırda şəxsi ambisiyalardan yüksəkdə duracaq.

    Bir müsavatçı olaraq gedən prosesləri alqışlayıram və bir kənar müşahidəçi kimi baş verənlərdən estetik həzz alıram. )

    ОтветитьУдалить
  2. Bashqanin butun dedikleri muzakiresiz qebulumdur bezi sheyler var ki, bunu biz demeliyik Isa-bey yox men burada bir ceheti vurqulamaq isterdim ki, neden Eli-Kerimli bu tedbire teshrif buyurmayib Fuadi gonderib bu Fuad dunene kimi Temirxan kimi tulkulerle Musavat eleyhine tebliqat aparan deyildimi men kohne palan ici tokmurem sadece olarin kim olduqunu biz bilirik demek isteyirem.Mirmahmud-bey sonda geldi buda yaxshi hal deyil neden Musavatin ustune dushsun butun bu yukler hamisi adi bir qerar qebul edilende biz bele istemirik deyirler eslinde ele Azerbaycanin butun yuku Musavatin ustundedir ister hakimiyetin yaratdiqi problemlerden toreyen istersede muxalif dushergenin bugunku lidere qisqancliqdan ireli gelen problemler yeni lideri eshitmemekden ireli gelen problemler sanki bir korpe ushaqa deyirsen bu su istidir elini vurma ushaq eshitmir calishir ki,elini hokmen suya salsin ve salir eli yanir aqlayaraq qacir atasinin ve yaxud anasinin yanina ki elim yandi bu gun Mirmahmud bey alicenabliq edib bashqanin bu teklifine ses vermelidir Kxcp-ni musavat bayraqi altinda birleshdirmelidir ki,o birileride bu addimi atsin.Mirmahmud beyin Azadliq herakatinda rolu cox boyukdur bu yaxshi ceheti hemishe yadimizdadir bu gunse veten dahada qorxulu bir belaya ducar olub bu beladan qurtulmaq vetenin ciceklenmesi namine AXC yaranarken Musavatciliqin ideyalarinin heyata kecmesi idi ideyasi neden Musavat bayraqinda birleshmeyek.

    ОтветитьУдалить
  3. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  4. Vusal bey salam,her shey qaydasindadir!
    Isa beyi ve bloqda qeydiyatdan kechen butun beyleri de salamlayiram.

    ОтветитьУдалить
  5. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  6. Men Isa beyin Azadliq gezetine verdiyi musahibeni oxudum ve chox razi qaldim.Musahibeye yazdigim sherhi bloqda yerleshdirmek qerarina geldim.

    Beli, men Isa beyle tam raziyam.Sechkilerin muqeddaratini sechicilerin gosterdiyi fealliqlar hell edir.Eger,indiki vaxtda sechici kechirilecek sechkilere bigane yanashirsa, ve ses-vermede ishtirak etmeyin hech bir menasi olmadigini deyirse,her hansi birliyin yaranmasindan asili olmayaraq ,muxalifet bu sechkilerde iqtidar terefinden heyata kechirilen saxtakarliqlarla meglub edilecek.
    Odur ki,sechicileri biganelik xesteliyinden sagaltmaq uchun var quvvemizle tebligat aparmaliyiq.
    Muxalif siyasetchiler tecili olaraq bunun yollarini axtarib tapmalidirlar,sechicileri kechirilecek istenilen sechkilerde ishtirak etmeye ve sonra ise oz seslerini mezahirlerin chirkin ellerinden qorumaga inandirmalidirlar!!!

    ОтветитьУдалить
  7. Demokratiyanın qələbəsi, fikrimcə, heç də bir nəfərin və ya bir siyasi təşkilatın bir dəfə hakimiyyətə gəlişi və duruşu ilə qurtarası deyil. Bəlkə də bir neçə insan ömtünün bəs edəbilməyəcəyi uzun prosesdir. Müsavatla AXCP-nin birləşməsi bu qələbə prosesinin bir həlqəsi olduğunu bütün mənzərərəsi ilə görən İsa bəy zamanında təklif verib, reallaşdırmağa da iradəsi və siyasi gücü çatacaq zənnindəyəm!

    ОтветитьУдалить