19 июля 2010 г.

BİR TƏDBİR, BİR TƏKLİF, BİR GƏLƏCƏK!

2010-cu il 15 iyulda Müsavat Partiyası AXC-nin 21 illiyi ilə bağlı bayram tədbiri keçirdi. Bayram tədbirində mənim  çıxışıma burdan baxa bilərsiniz. 

"AXC XALQIMIZIN ÜMUMİ DƏYƏRİDİR"

"RƏSUZADƏ-ELÇİBƏY YOLUNDA  BİRLƏŞƏK" 
  

"AXC-nin 21 İLLİYİNDƏN MÜSAVATIN 100 İLLİYİNƏ DOĞRU"

9 комментариев:

  1. Vusal bey,men burdayam,bloqdaki butun materiallari diqqetle izleyirem.
    Isa beyi ve butun bloq istifadechilerini de salamlayiram.
    Herden, bloqun ya inetin serverinde problemler olur,deyesen.Yazdigim bir neche sherh qebul edilmedi.
    Sherhlerden biri KAXCP-nin sedri Mirmahmud beyin Musavatdan kusmeyi barede idi.
    Men bir daha Mirmahmud beye demek isteyirem,kusmek vaxti deyil,partiyalarinizi buraxin ve boyuk birliye-super partiyaya birleshin.Xalq sizden bunu gozleyir.Birleshmek vaxtidir,partiya-partiya oyunu oynamaq sizin kimi agsaqqal adama yarashmaz,birleshin,xahish edirem sizden!!!

    ОтветитьУдалить
  2. Men basha dushe bilmirem bu insanlar boyuk siyasetle meshqul olurlar bir sheyi qebul etmek istemirler ki,AXC-si Rasulzade ideyalarini yashatmaq ucun yarandi Rasulzadenin Partiyasi Musavatdir burada Axcp,Kxcp ne bilim ne bular hamisi behanelerdir ve bu partiyalarin liderleridir butun problemi yaradanlar mende Ilqar beyin teklifine ses verirem Mirmahmud beyin Musavat bayraqinda birleshmesini arzulayiram.

    ОтветитьУдалить
  3. Musavat qezetinde Xaliq Bahadir barede meqaleni oxuyanda chox teecublendim.Meqaledeki bir iki cumleni yazmaq isteyirem.

    "Müsavat Partiyası ilə AXCP-nin birləşməsini təkcə hakimiyyətin deyil, elə bu partiyaların içində bəzi şəxslərin də istəmədiyi üzə çıxıb. Hər iki partiyanın liderləri görüşüb birlik müzakirələri apardığı vaxt AXCP Rəyasət Heyətinin üzvü Xaliq Bahadır “Millət” qəzetinə müsahibə verərək Müsavat Partiyasını və başqan İsa Qəmbəri xəyanətkarlıqda ittiham edib. Müsavatı dağıdıcı partiya kimi təqdim edən Xaliq Bahadır bir qədər də qabağa gedərək Müsavatla AXCP-nin birləşməsi ideyasının hakimiyyətin sifarişi ola biləcəyini iddia eləyib.
    Ekspertlər hesab edir ki, əslində bu cür həssas mərhələdə Müsavata və İsa Qəmbərə qarşı o cür kəskin fikirlərin məhz AXCP funksioneri tərəfindən səslənməsi hansısa kənar qüvvənin məkrli planıdır".

    Demek bele,hakimiyyete ishleyen novbeti bir cesus da oz-ozunu ifsha etdi.
    Cesuslugun mubarek cenab Xaliq Bahadir muellim.

    ОтветитьУдалить
  4. Bloqda yene sakitchilikdir.6 gundur ki,kimse yeni bir shey yazmaq istemir.Halbuki,ictimayi-siyasi hayatimizda rengareg hadiselerin bollugundan bash gicellenir.Xaliq Bahadir,Iqbal Agazade kimiler yaranmaqda olan Boyuk Birliye arxadan xeyanetkar zerbeleri vurmaq uchun novbeye dayaniblar.Onlar birliyin yaranmasini suretlendirmek evezine oz vaxtlarini gozleyirler.Ar olsun onlara.

    ОтветитьУдалить
  5. Hormetli bloq istifadechileri,bloqun serverinde sherh gondermek uchun problemler yaranib.Lakin, bu problemin qarshisini almaq mumkundur.Bunun uchun siz oz sherhinizi bloqun movzularindan her hansi birinde yazib,onu kopirivat edin(sag mishka ile).Sonra yaddashdaki sherhi istediyiniz movzuda vstavit(sag mishka)edib sherhinizi yerleshdirin.
    Men bele edirem.

    ОтветитьУдалить
  6. Iqbal Aqazade efirden rusvay olub getdi ve ilqar beyin dediklerine sherikem bu movzulara gelin munasibetimizi bildirek qaldi mene onu veten torpaqi qebul edib etmeyecek ve bir cox suallar yaqishina tutan men idim saq olsun Azadliq radiosunu oz nikimle yazdim vermediler mecbur olub bashqa adla sual verdim kecim metlebe Iqbal aqazade ne qeder pul gozunu ortubse Eliyevlerin ebediliyini qebul edib ki Rasulzade kimi dahini Elcibey kimi azadliq ashiqini tanimaq istemir veyaxud beylerin emeyini gormur zerin qedrini zerger biler deyirler indi kole ne bilir Azadliq nedir biz liderimizi qorumaliyiq ISA-bey bu gun men deyerdim ki, bu menim fikrimce yox heqiqeten beledir ki, vetenini shexsi maraqi olmadan seven liderdir bele lider lazimdir bu yatmish millete bu bedbext millete Kemaleddinin tikdirdiyi otellerle fexr eden savadsiz millete gelin yek olan liderimizi bu dovletin zirvesine getirek millet olaq kim neqeder qara yaxsada ISA-bey yekdir bir misra var deyir MEYDANDA TEK QALSADA QARTAL BALASI YENEDE QARTALTEK VURUSHACAQDIR yeni bize Iqbal kimi Saqsaqanlar lazim deyil zirvede doyushen qartalimizi qoruyaq Rasulzade Elcibey ideyalarini yashadaq Azad olaq servetlerimize sahib olaq ve sonda koksu Musavatla doyunen insanlarimiza salamlar.

    ОтветитьУдалить
  7. Sabah Musavatin mitinqi kecirilecek bu yolda olub haqqa ses verenlerleyem butun varliqimla Azerbaycanin ciceklenmesi azadliqi musteqiliyi uqrunda temenasiz mubarize aparan Musavat partiyasi ve onun lideri Isa-beyle hemreyem.

    ОтветитьУдалить
  8. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  9. Vusal bey salam,her shey qaydasindadir!
    Isa beyi ve bloqda qeydiyatdan kechen butun beyleri de salamlayiram.

    ОтветитьУдалить