18 июля 2010 г.

Bir youtube-luq (yəni 10 dəqiqəlik ) müsahibə

8 комментариев:

  1. Bashgan cox duzgun buyurdunuz ki milli azadliq herakati yarananda gerek bu teshkilatin adini Musavat qoyaydiq bu menim fikrimcede cox duzgun olardi neden bele bir fikir mende formalashib bu barede men sherhlerimin birindede yazmisham cunki bu herakat Musavat ideyalarina qovushmaq herekati idi yeni kim azad demokratik guclu musteqil Azerbaycan isteyirse demeli Musavatciliq var onun ruhunda qaninda indiki zamanda buna nail olmaqsa siyasi medeniyet veten sevgisi vetenin maraqlarinin her sheyden ustunluk teshkil etmek medeniyeti teleb edir muxalif liderlerden ister Axcp olsun isterde Kxcp qalanlarini men muxalifet saymiram bu Dui-de temsil olan partiyalara aid deyil.Sizin Bashqanliqdan getmek barede dedikleriniz bizi sevindirmir siz Elcibey yolunu sona catdirmalisiniz veten sevgisinin sizde hedsiz olduquna menim zerre qeder shubhem yoxdur ve buna gorede siz Azerbaycanin Prezidenti olmalisiniz bizde televizorda gorende qurur duyaq ki,baxin bizim prezidentdir milletin secimidir kecmish sehvler bize ders olmali bu sehvleri tekrar etmemeliyik ve birde yeni yarana bilecek birlikde qruplasmaya yol vermemek vetenin azadliqi Musavat ideyalarinin heyata kecmesinde bashlanqic demekdir butun eqide dostlarimiza apardiqlari haqq mubarizesinde getdikleri muqeddes yolda uqurlar Bashqanima saqlamliq arzulayiram siz saqken neyinse duzeleceyine umid rushvetsiz qohumbazliqsiz dovlet qurulmasina umidliyik var olun Isa-bey.

    ОтветитьУдалить
  2. ISA BƏY YAHİN GELƏCƏKDƏ AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASININ PREZEDENTİ OLACAG AZ GALIB !!!!!!!

    ОтветитьУдалить
  3. Əliyevsiz Azərbaycanın banisi İsa bəy və birləşmiş Müsavat olacaq!

    ОтветитьУдалить
  4. Ilqar bey soz vermishdir ki, aktiv olacam gorsenmir.Bashqanim sizi salamlayiram Azadliq radiosunda geden cixishinizi dinledim size uqurlar sizinleyik.

    ОтветитьУдалить
  5. Bashqan sizden bir xahishim var Azadliq radiosunun qonaqi olarken bizim iradlarimizi catdirin ele bu deqiqe hakimiyetin bir qulu efirde idi menim suallarimi vermirdiler mecbur olub AZERI-TURKU ve MUSTEQIL adi ile catdirdim suallarimi xahish edirem iradlarimizi demokratiyanin yasadicisi kimi Xedice xanima catdirasiniz.Azadliqin ISHDEN SONRA verlishinin bu gunku qonaqi Iqbal-Aqazade idi.

    ОтветитьУдалить
  6. Turkiyedeki hadiseler bizi cox narahat edir bir necedefe yazmisham birde xatirladim ki,Erdoqan Turkiyeni parcalamaqa gelib ve yaxud getirilib ar olsun ve umudliyem ki,Turkiye Azerbaycan deyil geci-tezi Erdoqan bunun cavabini verecek yaziq olansa bizim veten azadliq beraberlik eshqli insanlarimizdir biz bele suretle curuyurukse cirlashiriqsa biz hara gedirik neden taleyin verdiyi omur payini insanlarimiz surune surune yashamalidir gelin ayilaq milletim Musavat etrafinda birleshib Azad olaq.Iqbal kimi Tulkulere qulaq asmayaq gordunuz ne gune dushdu canli efirde.Ateshli salamlar bu unvanda feal olub veten ucun yananlara ve bu veten fedailerinin lideri Musavatimin Bashqanina.

    ОтветитьУдалить
  7. Allah eləməsəin bu adam prezident olsun. Onda bu xalqın bəlaları 5 dəfə artar. Qoy bu adam gənclərdən əl çəksin, gənclərin mənəviyyatını pozmasın.

    ОтветитьУдалить