29 июня 2010 г.

ƏBÜLFƏZ EIÇİBƏY--TARİXİ ŞƏXSİYYƏT və DƏYƏRLƏRİN SİMVOLU

 24 iyunda - Milli Azadlıq Hərəkatının lideri, Azərbaycanın demokratik yolla seçilmiş ilk prezidenti Əbülfəz Elçibəyin 72-ci doğum günü Müsavat Partiyası və DUİ-yə daxil olan partiyaların üzvləri Fəxri Xuyabanda anım mərasimi keçirdi. Mərasimdən fotolara və mənim çıxışıma burda baxa bilərsiniz.




















4 комментария:

  1. Allah Ebulfez beye qeni-qeni rehmet eylesin.

    ОтветитьУдалить
  2. Isa bey size alqishlar sozleriniz cox keserli oldu cox duzgun yanashmadir beli xiyabanda millet ucun calishib shehid olanda milleti rezil rusvay edib var-dovletini talayanda yatir. Musavat bu reshimi deyishmelidi Elcibeyin istediyi dovleti qurmalidir.

    ОтветитьУдалить
  3. Bu gun Musavatin novbeti mitinqi kecirilecek butun Azadliq severleri susmamaqa bu esaretden xilas namine birleshmeye caqiriram zulme yox deyek edaletsizliye yox deyek haqsizliqa yox deyek teslimci sulhe yox deyek beli bu gun Qarabaq etrafinda geden danishiqlar bizi teslimciliye surukleyir bu belede olmalidir cunki hakimiyet beynelxalq teshkilatlar qarshisinda tam qetiyetle Qarabaqi teleb edende onun qarshisina ya hakimiyet yada Qarabaq shertini qoyurlar bu hakimiyete biz milletde lazim deyil bu hakimiyet. Bizi qul kimi ishletmekden bashqa hec ne lazim deyil biz bu ozbashinaliqa yox demeliyik bashimizin ustunde formalashan saxta kabusu mehv etmeliyik Musavatin haqq sesine ses vermeliyik biz Azad,Sivil,Demokratik,Dunyevi Dovlet olmaliyiq buna bizim qabiliyetimiz catir guclu dovlet olmaq ucunse butun tebii servetlerimiz var demeli biz ozumuz oz taleyimize biqaneyik elecede geleceyimize biganeyik.Men cox uzur isteyirem biz aile qurub ovlad atasi olmaqla ozumuzu kishi sayiriqsa bu cox yanlish yanashmadir kishi gerek vetenini sevsin onun erazisini sevsin bashinin ustunde bayraq dalqalananda qani oynasin gerek.Biz ruhdan dushmemeliyik son yuz-illik bize Rasulzade kimi dahini Elcibey kimi azadliq meleyini Isa-bey kimi yolundan donmez eqidesine duz bigane milletinin derdine yanan Liderlerler qismet edib dunyadan kocenlere rehmet qalani qoruyaq etnik Turkuk bu dovlet bizimdir ozumuzunkunu bu dovletin bashina getirek bize yanan ozumuzunku olacaq men bu yazilarimi yazarken yadima Emin-Milli dushdu buradan onu salamlayiram ve deyirem ki sen tek deyilsen seni-meni mehv edeceklerse bizim yerimizi daha cox insan tutacaq bu zulm dozulmezdir ay millet ayil biz meydanda birdefe ah ceksek bu iyrencler yerlerini bilerler Emine bashin saq olsun deyirem senin kimi oqullar yetishdiren Atalar tek senin deyil bizimde Atamizdir.Butun Musavatci eqide qardashlar ve bacilarima salamlar Bashqanima uqurlar.

    ОтветитьУдалить