1 мая 2010 г.

İSA QƏMBƏR: GƏNCLƏRLƏ QÜRUR DUYURAM

6 комментариев:

  1. Dunyanin her yerinde beledir ki, inqilabi telebeler bashlayir,ziyalilar basha vurur.Men gorurem ki, Bu Azerbaycanda da tekrarlanacaq.Bishkek kuleyi artiq Bakiya yaxinlashmaqdadirr.Iqtidarin xalqa qarshi olan bele qaba hereketleri bu xalqi daha da qezeblendirecek.Artiq,biteref insanlar da muxalifetin terefine kechmekdedir. Buna sebeb hakimiyyetin apardigi yaritmaz ve kokunden sehv daxili siyaseti olub.Hakimiyyet ne edirse, ozu-ozune edir.
    Ilqar Abdullah.

    ОтветитьУдалить
  2. Bu hakimiyet neyin bahasina olur olsun kutlenin birleshmesine imkan vermek istemir cunki en cox qorxduqlari milli birlikdir birlik olarsa her shey olacaq men buradan butun muxalifete seslenirem Azerbaycanin xilasi namine birleshin siz birleshsez millet yumruqu bir noqteye vurar ve vurulan yumruq daha guclu olar neye gore deyirem bilmirem axi bu dediklerimi orta mektebin dersliyinde hamimiz kecmishik. Bu polislerin hec biri baqishlanmaz sehfler edirler bularin hereketlerini unutmayaq baqishlamayaq ,Bashqan yeni ayda uqurlar bir tukden asilidir reshim bu heqiqetdir cemiyetin bir balaca fealliqi reshimin sonu demokratiyanin qelebesi Musavatin hakimiyete qelmesidir.

    ОтветитьУдалить
  3. Məncə, "milli birlik" və "kütlənin birləşməsi" anlayışları arasında çox dərin fərq var.

    Həm də "kütlənin birləşməsi" hər yansı bir formada təzahür edərsə, deyək ki, meydanda baş verərsə, nəticəsi proqnozlaşdırıla bilinməyən hallara gətirib çıxara bilər.

    Eyni zamanda iqtidarın sifarişi ilə yaşanan "kütləvi birlik" forması mövcuddur. Belə bir məqalə gördüm - http://www.nv.am/index.php?option=com_content&view=article&id=5081:2010-04-24-08-34-36&catid=2:2009-06-06-11-21-58&Itemid=5, adı da belədir: "Открытый ответ на открытую ложь".

    Müqayisə elədikcə daha çox heyrətlənirəm ki, Qafqazın iki ən bədbəxt dövlətinin nə qədər oxşar cəhətləri var...

    ОтветитьУдалить
  4. Tarixen butun ingilablarda genclerin rolu evezolunmaz olub.Ve eyni zamanda gencler herekatinin dogru yola istigametlendirilmesi movcut olke muxalifetinin vicdanli ve vetenperverliyinin bashlica numunesi olmalidir.Cunki,genclerin isteyi ve telebi yalniz xosh gelecek ve bu geleceyin garanti ola bilecek bir dovletin bergerar olmasidir.Tebiki,butunlukde azadlig herekatinin isteyi ve telebi bundan ibaretdir.Amma gelin unutmayagki,bu gune geder Azerbaycanda bash vermish butun herekatlarin garanlig sonlugla bitmesi mehs muxalifetin saglam bir merkezden idare olunmamasi ucbatindan bash vermishdir.Bu catishmamazlig tekce muxalifet liderlari terkibinin safligi olmamasi deyil.Eyni zamanda muxalifetde xeyli sayda siyasi serishdesi ve savadi olmayan adamlarin yerlashmesidir.Ve nehayet sadelovluk.Siyasetin sadelovluyu sevmemesi defelerle muxtelif olkelerin siyasi sehnesinde ozunu dogruldub ve dogrultmagdadir.Isa bey, Azerbaycanli genclerin movcut psixoloji durumunun acinacagli veziyyetde olmasini artig bilirsiniz.Yani olkede hokum suren dehshetli diktaturanin tesir dairelerinden biride genclerimizin sabaha inaminin ve bu movcut totalitar hakimiyyetden can gurtarmagin garanlig gorunushudur.Muxalifet dushergesinde satgin ve nankor insanlarin olmasi muxalifetin birleshe bilmemesi barede uzun illerdi hokum suren soz-sohbetin artig hamimizi yormasini bilirsiniz.Bu yolla muxalifetde satgin simasi gezmeyin faydasiz olmasi da yeginki,size melumdur.Bax bu da olke genclerinin passiv herekatinin sebebidir.Movzu genishdir.Konkret olarag onu da deyimki,Xalg Cebhesi partiya ile Musavat partiyasinin saf birliyi olkede azadlig herakatinin misilsiz partlayishina getirib cixaracag.Eli Kerimliye garshi son vaxtlarda hakimiyyetin hazirladigi nankor hereketlerin bir neticesi olacag.Mence bu da olkede azadlig herekatinin genishlenmesine getirib cixaracag.Azerbaycan azadlig herekati mehs sizin Eli Kerimli ve Isa Gember birliyinden guc ala biler.Ugur olsun.Zaur Ehmedov.

    ОтветитьУдалить
  5. Bashqan uzur isteyirem movzudan cixdiqim ucun hec muzakirede etmek istemirem bu sohbeti neyse kecim sozumun nece deyerler canina Son gunler Penah beyin (hec dilim bey demeyede gelmir)cixishi meni yaman silkeledi bu insanlar ozlerini ne yaman cox bilmish hesab edirler ele bilinki sehrada susuzluq olan bir yerde cimmek eshqine dushmek kimi bir shey alinir Milli Istiqlalinda temsil olunacaqi bir birlik formasindan danishir bu adam ozu ozune bir sual versinki bu nece ilde neden Milli Istiqlal par-si cekilib durub kenarda deyir men Cenubi Azerbaycanla meshqulam deyen qerek bu insanlara Cenubi Azerbaycani azadliqa Azerbaycan hokumetinin apardiqi aqilli siyaset cixara biler sen bir bu shimali AZERBAYCANI azadliqa cixar sonra yeni bular bosh sohbetlerdir aqli bashinda olan insan basha dushur ki istediklerini alib ve yaxud olan bizneslerine yashil ishiq qazanib oturublar kenarda kimi tutublar ki ne vaxt Penah beyin dediyi partiyalar olkenin rifahi ucun calishdi qoymadilar BASHQANIM BIZ SIZINLE FEXR EDIRIK MENIMLE BIR NECE HEMFIKIR DOSTLAR VAR bunu yazmaqda sizin eyni zamanda nece cebhede nece oyuncu ile nece oynadilanla mubarizenize destek olmaq sizi tutduqunuz haqq mubarizesinde desteklemekdir meqsedimiz.

    ОтветитьУдалить
  6. Təşkil elə etmək lazimdir ki, cinayətkar Əliyev rejimi Azərbaycanda rahat yatmasin. Nümayişlərdə həmişə növbəti problemləri galdirmag lazimdir:
    1. Əliyev oğurladiği pullari Dubaydan nə vaxt geri gaytaracag?
    2. Azerbaycanın daxili duşmənlərini məhkəmə gözləyir.
    3. Niyə görə hökumət Məmməd Əmin Rəsulzadənin adından gorxur ...

    Çingiz

    ОтветитьУдалить