15 апреля 2010 г.

VƏTƏNİMİZƏ SAHİB ÇIXAQ!

5 комментариев:

  1. Bashqan sizce Barak Obama Ilham Eliyevi devet etmemekle eyni zamanda Azerbaycan milletine bir meshaj vermirmi yeni hakimiyet deyishikliyine yashil ishiq yandirmirmi?

    ОтветитьУдалить
  2. təşəkkür!

    bütün işıqları özümüz yandırmalıyıq.

    ОтветитьУдалить
  3. Turkiyenin bu qunku liderleri ERDOQAN VE GUL ne Azerbaycana nede Turkiyeye yaxshi hec ne ved etmir Erdoqan Turkiyeni kimlerinse ayaqina aparir men bunu yazmayada bilerdim yazdim ki qalsin ve men eminem ki Turkler Erdoqana ele bir toy tutacaqlar ki hec vaxt yadindan cixmayacaq.

    ОтветитьУдалить
  4. Hervaxtiniz xeyir Isa bey.Bu gunlerde movcut cinayetkar Azerbaycan hakimiyyet komandasinin garshidan gelen parlament seckilerini texire salmag planindan xeberiniz var.Bu da bir aksioma dirki,movcut diktatura komandasi oz hakimiyyetini uzatmagdan otru bu alternativ varianta el atir.Yeni ictimaiyyete subut etmek isteyirki,guya Garabag meselesi movcut halda Azerbaycan ucun parlament seckilerindende onemlidir.Vetenimizin butovluyu hamimiz ucun butun planlardan onemlidir.Amma bu gun her bir azerbaycanli cox gozel anlayirki,Heyder Eliyev ve onun miras goyub getdiyi cinayetkar hakimiyyet komandasi hec vaxt Azerbaycanin butovluyu ve suverenliyi namine calishmayiblar ve calisha bilmezler.Bu onlarin amalina yad bir sheydir.Konkret olarag onu deyimki,eger garshidan gelen parlament seckileri texire salinsa bu dovletciliyimizin ve cemiyyetimizin yaxin geleceyini acinacagli veziyyete salacag.Buna gorede men teklif ediremki,tez-tez blogunuzda bu movzu barede sohbetler edasiz.Ve blogunuzun uzvlerinin fikirleri muzakire olunsun.Men blogunuzun bir uzvu kimi(2005-2007 ci illerde yeni musavat gezitindeki saytinizda hemishe ishtirak etmishem)bu movzu uzerinde ciddi dayanmagi teklif edirem.Zaur Ehmedov.

    ОтветитьУдалить