1 апреля 2010 г.

MÜSAVAT RƏHBƏRLİYİ ŞƏHİDLƏR XİYABANINDA

9 комментариев:

  1. Allah shehidlerimize ve ermeni dashnaklarina qarshi doyushlerde helak olmush Turk esgerlerine rehmet etsin.Amin

    ОтветитьУдалить
  2. Bir avuc kaldik...
    Ama bashimiz dik.
    Yuregimiz mangal gibi - sevi dolu milletimiz icin...
    Bizi milletin gozunde kucuk dushurmeye chalishanlar - zavallilar...
    Sen bu buyuklugu gormuyormusun...
    Bu mertligi bu cesareti ve bir gun seni ezecek bu kudreti..
    Goremezsin, aslinda, gozun kor senin.. Ustelik ellerinle de kapatmishsin yuzunu.
    Ama gelecek ruyalarina girdikce neler cektigini biliyorum - yikilan heykeller, darmadagin olmus protreler ve senin gibi degersiz daha neler...

    ОтветитьУдалить
  3. Allah rehmet elesin beli bunu unutmaq olmaz Azerbaycanin en cetin qununde TURK QARDASHLARIMIZ komek olub ve shehid olublar qebirleri nurla dolsun.

    ОтветитьУдалить
  4. Mashallah 57 olduq daimi oxucularimiz hele o birilerini demirem bes niye susursunuz bele olmaz qardashlar gelin feal olaq.

    ОтветитьУдалить
  5. Bashqan turk qardashlarimiz Azerbaycanin bu qunu ucun shehid oldular qebirleri nurla dolsun Allah TURKESHE de rehmet eylesin.Indi Ramiz Mehtiyev qedib Turkiyeye bular hansi qardashliqdan danishirlar ki turk dilinde olan verlishlere tercume teleb edirdiler bu bizi turkculuyumuzden uzaq salmaq deyildimi bular Turkun bayraqini mezarliqdan goturubler PKK ni terrorcu kimi tanimaq istemirler bu o demekdirki Azerbaycanda hakim quvveler birbasha kurdlerin nezaretindedir .

    ОтветитьУдалить
  6. Erdogan Ramiz Mehdiyevin qarshisinda esas shertlerden biri olan Azerbaycanda haqqin-edaletin berpa olunmasi shertini qoymagi yaddan chixardib.Turk hokumeti basha dushmek istemir ki,Azerbaycanda edaletli ictimayi-siyasi qurulush berpa olunmasa iki dovlet arasindaki anlashilmamazliq davam edecek.
    Ilgar Abdullah.

    ОтветитьУдалить
  7. Musavat qezetinde iqtidar numayendelerinin Vashinqton Post qezetine meqale yazmaq istedikleri barede oxuyarken cenab Aydin Mirzezadenin sozlerine rast gedim.Gorun bu cenab muellim ne deyir.

    YAP-çı deputat Aydın Mirzəzadə “Bizim yol” qəzetinə müsahibəsində Ə.Kərimlinin “Vaşinqton Post”da məqaləsinin dərc edilməsinə belə münasibət bildirib: “İstərdim ki, ”Vaşinqton Post" təkcə müxalifət partiyalarından birinin sədrinin yazdığı məqaləni yox, həm də hakimiyyət nümayəndələrinin məqalələrini çap etsin".
    A.Mirzəzadə məqalənin dərc edilməsində hansısa maraqların olduğuna eyham vuraraq sual edib: “Maraqlıdır, görəsən, bu qəzet mənim yazdığım bir məqaləni çap edərmi?”
    Bir neçə hakimiyyətyönlü deputatla söhbət zamanı isə öyrəndik ki, Ə.Kərimlinin məqaləsini oxuyublar və bundan sonra onlar da “Vaşinqton Post”a məqalə yazmaq fikrindədirlər. Hakimiyyət təmsilçiləri məqalələrinin sözügedən qəzetdə dərc edilməyəcəyinə əmin olduqlarını da vurğuladılar.

    Cavabinda demek iterdim ki,elbetde Aydin muellim, sen qatigin qara oldugunu isbatlamaga chalishmasan chap eder,niye de etmesin ki?
    Ilqar Abdullah

    ОтветитьУдалить
  8. Beli, unutganligimiz hagda defelerle deyirik,yazirig.Amma hemishe oldugu kimi konkret ishde yenada soyugganlilig edirik.Bu gun bu mesuliyyetli ish ancag hegigi demokratik fikirli insalramizin userine dushub.Bunu da tebii hal kimi giymetlendirmek lazimdir.Dunyada taninmish diktator,demokratiyani,hagg sesi bogmagi oz amali hesab edan H.Eliyevin miras goyub getdiyi movcut diktatura hakimiyyeti hec vaxt Azerbaycanin mustegilliyi ugrunda canini feda veran insanlarimizin ruhunu urekden yad etmeyibler.Eksine hemishe shehidlerimize garshi hormetsizliyin shahidi olurug.Olkeye teshrif buyuran xarici gonaglar birinci olarag Azerbaycanda rushvetxorlug-korrupsiyanin ve eyni zamanda yerlibazligin temelini goyan,Azerbaycani oz ailesinin garantiyasina ceviren H.Eliyevin mezarinin ziyaret olunmasinin shahidi olurug.Men onun mezarinin ziyaret olunmasinin eksine deyilem.Amma unutmayagki,Hsehidlerimizin gani bahasina gazanilmish dovletciliyimizi shexsen H.Eliyev ve onun indiki tor-tokuntuleri boyuk tehluke garshisinda goyublar.Bu tehlukenin ne derecede ciddi olmasini bir coxlari tessufki, hele derk etmirler.Unutmayagki mehs onun miras goyub getdiyi movcut diktatura komandasi Azerbaycani sozun hegigi menasinda dunya bazarinda herraca goyublar.Mehs H.Eliyevin miras goyub getdiyi mutlegiyyet rejiminin saxta ve bacarigsiz fealiyyeti neticesinde Garabag probleminin musbet helli mushgule cevrilib.Hormetli dostlar,bizim xalgin unutganligi tekce ermeni-azerbaycanli meselesine gore deyil.Men biliremki,vaxt gelecek pedagoglarimiz,psixologlarimiz,sosiologlarimiz ve umumiyyetle ziyalilarimiz saf ve demokratik prinsipli cemiyyet yaradilmasi yolunda boyuk cetinlikleri neye gore cetin def eda bildikleri hagda dushunecekler.Sebeb axtaracaglar.Men inaniramki, biz tezlikle H.Eliyev ve onun irsinin xalgimizin genotipine vurdugu sagalmaz zerbeni de unudacagig.Bax en tutarli sebeblerden biride bu olacag.Shehidlerimizin gani bahasina gazanilmish dovleciliyimize rehberlik edan,shehidlerimizin ruhuna hormet etmeyen insanlara Tanrinin munasibeti bellidir.Allah shehidlerimize rehmet etsin.Amin!!

    ОтветитьУдалить
  9. Bashqan televizora buraxmirlar radioda onun kimi mitinq yox hakimiyetin anti muxalifet mashini seherden axshama kimi hakimiyeti terifleyir yene arada Yeni Musavat qezeti ishiqlandirirdi indi ele bir qedishler edir ki ishiqlandirmasa yaxshidir Arifoqlu ele bilir hiyleqerdir ancaq ozunu aldada biler bu qedishlerle ve arada Musavat funksuenerlerini kecmish herakatcilarla toqushdurur ne bilim Iqbal aqayevi redaksiyaya devet edir ne ise demek isteyirem ki yeqane informasiya menbeyimiz bu internetdir burada men deyerdim ki ishler dayanib Eli beyin bloquna baxirsan sanki bir canlanma var neden ISA QEMBERIN bloqunda bele sakitcilik .

    ОтветитьУдалить