25 июня 2010 г.

9-cu video-söhbət

2010-cu il 23 iyun...
ölkə, hakimiyyət, müxalifət, beynəlxalq birlik və XALQ!

8 комментариев:

  1. Rejissor, operator və montajçı işini heç bəyənmədim. Hesab edirəm ki, bunlar o qədər də əhəmiyyətsiz məsələlər deyil.

    ОтветитьУдалить
  2. DUZDİR BU İQTİDAR GETMƏLİDİR VƏ BU İL İNŞALLAH GEDƏCƏK

    ОтветитьУдалить
  3. Bashqanim sizi salamlayiram:Azerbaycanda hakimiyet deyishikliyi olacaq bunun geci-tezi var sizinle tam sherikem millet oz taleyine biqane olmasa bir aya bu kurd hakimiyetini deyishmek olar.

    ОтветитьУдалить
  4. MƏNIM FİKRİMCƏ COX PROFESIONAL CƏKİLİŞ OLUB FİRUDİN BƏY TƏKLİFLƏR VERSEYDİ DAHA YAXSİ OLARDİ

    ОтветитьУдалить
  5. Jamil bəy, işıq çox azdı videoda, professional işıqlanma deyil.
    Qabaq tərəfdən çəkiliş zamanı, yaxşı olardı ki, ayaqlar görünməsin.
    Sağ tərəfdən çəkiliş uğurlu deyil, çünki bu halda siyasətçi öz eloktratına deyil, başqa tərəfə baxmış olur.
    7:35 - məncə çoxdur.
    Arxada bayraq olsaydı, daha uğurlu alınardı hər şey.
    Çəkilişdən, xüsusilə də bu formalı çəkilişdən başı çıxan adam lazımdır. Demirəm ki, Leni Riefenstahl olsun, bir az professional olsa, bəs edər.
    P.S. Bütün bunlar professional çəkənin deyil, professional baxanın fikirləri idi. :)

    ОтветитьУдалить
  6. Maraqlı müzakirəyə görə təşəkkür edirəm.
    Bütün fikirləri eşitməyə hazıram.

    ОтветитьУдалить
  7. Xahish edirem mumkunse Elcibeyin doqum gunu munasibetiyle kecirilen tedbirin videosunu yerleshdiresiniz bloqda evelceden teshekkur.

    ОтветитьУдалить
  8. Haminizi salamlayiram.Dostlar burada vacib mesele muzakire olunur amma siz video cekilishin keyfiyyeti barede diskusiya yaradirsiniz.Axi bu cur diskusiyanin yeri deyil.Yarasgmaz.ne ise...Isa bey biz vetenden kenarda yashasagda Ebulfez beyin ad gununu andig,urek acigligi ile onu yad etdik.Mence her bir vetenperver azerbaycanlinin gelbinde Ebulfez beye ebedi bir yer var.Esil veteninin tessupunu ceken,veteni yolunda canini bela esirgemeyen bir veten ashigi ucun.Siyaseti az-az da olsa anlamaga bashladigim dovurden(1988 ci illerden)Ebulfez beyin siyasi yolunu izlemishem.Bu barede genish danishmaga ehtiyac duymuram.Konkret olarag onu demak isteyiremki,Ebulfez beyin siyasi ve dovlet guruculugu programinda yegane catishmayan cehet(bu menim shexsi fikirimdir)gonshu Rusiya ve Iranla diplomatik elagelerin duzgun gurulmamaginda oldu.Rusiyaya garshi nezere carpacag derecede dushmencilik movgeyi ve Iranda hemyerlilerimizin azadlig mucadilesi meselesi mence vaxtindan xeyli tez muzakireye cixarilmish meseleler idi.Butun bunlarin hamisi elbetde ki,Ebulfez beyin vetenperverliyinde iraeli gelirdi.Amma gelin unutmayagki,siyaset aleminde bu cur hallar sadelohvuk kimi giymetlendirilir.Bunu sizde indiki halda yaxshi anlayirsiz.Belkede o dovurde bu halin ciddiliyine varmamisiniz.Neyin bahasina olursa olsun Ebulfez bey o dovurde Bakini terk edib Kelekiye siginmamaliydi.Beli gan tokulecekdi.Amma bu gan xalgin parlag geleceyi ucun tokulecekdi.Ve bu labud haldir tarixde.Bu gun men ve menim kimi yuzminlerle azerbaycanli fikirleshir ki 20 yanvar girgininda shehid olanlarin gani ebes oldu.Niye?cunki o dovurde xalg azerbaycanda hegigi demokratiyanin ebedi galib geleceyine inanarag Rus ordusu uzerine eli yalin yeridi.1993 cu ilde hakimiyyeti asanligla Rus imperiyasindan defelerle cinayetkar ve vehshi Eliyev rejimine tehvil veranda hec olmasa bunlari dushunmek yaxshi olmazdi?Bax onda gan tokulmeyin vacib oldugunu gormek olardi.Valideyin hetda oz ovladina yeri gelende el galdirir.Neye gore?en azi onun terbiyesi ve geleceyi ucun.Bax artig 17 ildirki xalgin boynuna asilmish dehshetli bir agir yuku girib ata bilmirsiz.Isa bey demak isteyiremki Azerbaycan muxalifeti hetda indiki halda xarici dovletlerle esasda Rusiya ve Iranla siyasi elageleri duzgun gurmalidir.Mehs bu halda muxalifetin hakimiyyete gelishi reallasha biler.Men inaniramki butun muxalif guvveleri sizin ve Eli Kerimlinin arxasinca gedacek.Bu mesuliyyetli ishde size ugurlar arzulayiram.Zaur Ehmedov.

    ОтветитьУдалить