16 июня 2010 г.

MÜSAVAT və DUİ-nin 12 iyun etiraz aksiyasından

9 комментариев:

  1. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  2. Yasha Musavat senin haqq mubarizene alqishlar.

    ОтветитьУдалить
  3. İsa bəy
    aksiyada iştirak etməməyinizin səbəbini bilmək olar? Cavabınızı gözləyirəm.

    ОтветитьУдалить
  4. MUSAVAT GALIB GELDI BIRDE GESTERDI KI IKTIDAR GORXUR
    DEMOKRATIYADAN

    ОтветитьУдалить
  5. ISA beyden uzur isteyirem burada eleleri var ki bilmirsen hansi dine hansi mezhebe qulluq edir yuxarida Realist var men ona cavab yazim.Hormetli realist siz ozunuz ishtirak etdinizmi aksiyada birde sizin Azadliq radiosunun saytinda geden forumlarda hecde Musavata teref olduqunuz gorsenmir sizi yeni bu qeder narahat edir Isa beyin ishtiraki siz ne edirsiniz bu vetenin qurtulushu ucun Isa bey senin Azadliqin ucun calishir axi.Men sene qisaca yaza bilerdim ki,butun tarix boyu sinaqdan cixmish bir qayda var ki,komandan emir verir vetenini seven esgerse emiri yerine yetirir sen burada Isa beyin semimiyetinden istifade edib bele suallarini saxla ozuve birde biz ne vaxt millet olub oz liderimizi qorumaqa qadir olsaq bax onda ISA bey ishtirak edecek.

    ОтветитьУдалить
  6. daha yaxşı olardı ki, mən İsa bəyin özündən cavab alım.
    Vusal - meni başqa adamla qarışdırmayın

    ОтветитьУдалить
  7. Hormetli realist siz neden ishtirak etmediniz dedim axi bu mubarize bizim geleceyimizin rifahi ucundur men bunu dedim size duz soz hedefe deyib deyesen ve birde sizin melumunuz olsun ki,Herakatimizin bu gunku liderine qarshi aparilan texribatlar bizi susmaqa mecbur ede bilmez biz bunun qarshisini alaciq sizese bir sual yenede tekraren vetenini sevirsense SIZ NEDEN ISHTIRAK ETMEDIZ MITINQDE.

    ОтветитьУдалить
  8. 76-lar feal olun susmayin biz susa-susa kiminse bizim yerimize neyise edecek fikrinden dashinin.

    ОтветитьУдалить
  9. Musavat divaninin 24-iyunu Elcibeyseverlerin bayrami elan etmesini alqishlayiram gun geler Azadliq meydaninda beyin ad-gununu kecirerik bax bu esil bayramdir cunki doqulduqu torpaqin firavanliqi ucun mubarize aparirdi.Butun Elcibeyseverlere bayraminiz mubarek deyirem ruhun shad olsun Ebulfez bey Allah sene rehmet eylesin sen heqiqeten bir elci idin Azadliq elcisi. Bashqan sizinde bayraminizi urekden tebrik edirem.

    ОтветитьУдалить