4 ноября 2010 г.

MƏTBUAT KONFRANSI_2010, NOYABR 4

25 комментариев:

  1. Bu gün, 7 noyabrda, 15 saylı Yasamal 1-ci seçki dairəsinin timsalında Azərbaycan özünün 15 oktyabr 2003-cü il tarixindən sonrakı dövrünün ən aşağılayıcı təhqirinə məruz qaldı.

    ОтветитьУдалить
  2. Bu secki birdaha gosterdi ki,Xalq AXCP-MUSAVATLADIR xalq haqqin yanindadir bu iyrencler saxtaliqla xeyanetle gelibler elecede qovulmalidirlar bu seckide demokratik dusherge ne uddu birdaha xalqin olarla olduququnu gordu ve bu yolun sonu var bu son Musavat-hakimiyeti olacaq elecede onun mutefiqlerinin necede yalan necede utanmazcasina danishirlar bular adlarini kishimi qoyublar ar olsun YAPA VE ONU DESTEKLEYENLERE.

    ОтветитьУдалить
  3. Yasha MUSAVAT sen bizimsen sen bizimle biz seninleyik.vusal.

    ОтветитьУдалить
  4. Bu iyrencler shedliyimizlede bazarliq etdiler ar olsun AR OLSUN ELIYEVLERE.

    ОтветитьУдалить
  5. Bu secki yox heyasizliq ve simasizliq menim sesimi duzgun saymayanin her sheyine soyurem.............

    ОтветитьУдалить
  6. Dunen Azadliq radiosunun veb saytinda izledikce nece saxtakarliqlar edilir adamin qani damarda donurdu bular hansi exlaqa hansi xalqa mensubdurlar hetta bi sheyide vurqulamaq isterdim bir xanim necede utanmazcasina kamerani eliyle qapadirdi O insan bilmelidir ki, 10 manata seni mohtac edibler seni insan saymirlar senin sesinin hec ne olduqunu senin O bosh bashina yeridibler ve menteqe sedri olan xanim deyir ola bilmez utanmadan qizarmadan goresen belelerine xanim demek duzgundurmu esil xanim MUBARIZLER boyudenlerdir. Olarsa satqin pula satqinlar eqidesizlerdir.

    ОтветитьУдалить
  7. Yasha Bashqanim birdaha emin olduz ki, xalq sizi ve sizin eqide dostlarinizi sevir.Bu hakimiyet xeyanetle gelib yalanla ve curuk eqideyle qanla rushvetle simasizliq ve sherefsizlik ve saxtakarliqla gelib Demokratiya deyilen xalq ucun veten ucun yaradma bulara yad olan anlamdir biz tez bir zamanda eqidesine duz olanlari bir Partiyada birleshdirib veten namine bu olmalidir,Xalqi bu vehshi reshimden qurtarmaliyiq ve secki sonrasi durum sizi dahada qetiyetli olmaqa mecbur edir menim fikrimce cunki millet bulara Y O X DEDI.

    ОтветитьУдалить
  8. ende Bashqandan uzur isteyirem biz qorumaliyiq sesini Bashqanin biz millet biz gencler bu reshim ozunu bitirib lazimdir onu layiq olduqu seviyede yola salmaq bunun ucun butun iyrenci rusvayci ne varsa hamisini edibler hakimiyetin en sadiq iti olan Hafiz Haciyev kimi simasizlarda bu gun etiraf edirler ancaq Eliyevlerse dayanmaq bilmir ki,Bilmir men uzumu Hafiz Haciyev kimilerine tutub deyirem siramizda sizin yeriniz yoxdur siz her sheyinizi satdiz size olendede bu vetenin qoynunda torpaq bele coxdur neinki Hafize bir coxlarina.Yasha bashqanim siz bizim liderimisiniz Dovlet quran Etnik Turkler sizin liderliyinizi son seckilerde birdaha tesdiq etdiler.

    ОтветитьУдалить
  9. Bashda ISA-BEY olmaqla butun Musavatcilari bu gozel muqeddes Qurban Bayrami munasibetiyle tebrik edirem ve birdaha Allahin her sheye qadir olduqunu vurqulamaq isteyirem yoxdan var eden Allahdir Azerbaycandan bu belaniin getmesindede yerde ISA-BEY ve onun komandasi goyde QADIR ALLAH komek olar inshallah birdaha amali AZADLIQ ve BERABERLIK olanlari tebrik edirem Bayraminiz Mubarek.

    ОтветитьУдалить
  10. Saxta hakimiyyet parlamentine alternativ olan Xalq parlamentinin yaradilmasini alqishlayiram,ugurlar!!!

    ОтветитьУдалить
  11. Bu deqiqe internet arxivde namizedlerin cixishina qulaq asirdim Basqan Allah sizi guldursuz necede hedefe vurmusuz bular ne gundedir lap curuyubler ki,ozleri ceheneme milleti ne gune qoyublar vay-vay bize milli qehremanlarimizdan danishib boyuklerimiz bes biz kimden danishaciq goresen nevelerimize neveler demeyecekmi BABA yalan deyirsen Rasulzadesi,Elcibeyi,Settarxani olan millet deyil bu millet yenede deyirem ozleri lap en ashaqinin umudinede qalsa azdirlar bes bu millet sanki KOLBAYA iki SICOVUL salinib yaltaqliqin hansi derecesine catmaq olar kimi movqe qoyulub qarshiya ve bu milletin uzerinde tecrube aparilir QOY O TECRUBEDEKILER SHEREFSIZLER OLARIN OLSUN BIZSE BU 18 ILDE DAHADA METIN DAHADA DOZUMLU DAHADA SAF OLDUQ 6 AY EVVEL DEYENLERKI BIZ SAF MUXALIFIK BU GUN EN SHEREFSIZDENDE SHEREFSIZ OLDUQU AYDIN OLDU.Biz sizinleyik bashqanim.

    ОтветитьУдалить
  12. Sulheddin Ekber nehayetki kim oldunu aciqladi ve onun gedishini yas kimi yox shukurle qarshiladim.

    ОтветитьУдалить
  13. Sulheddin Ekber Hakimiyetin eline oynayan birisi olub daimi furset gozleyib ki,Musavatda caxnashma salsin bu son gedishle hem secki saxtakarliqina etiraz eden Ana muxalifet partiyalarinin fikrini bashqa semte yoneltmek hemde yaranmaqda olan boyuk bir quvenin yaranmasinda qarishiqliq salmaqla hakimiyetin arzusunu yerine yetirmek.Butun bu son gedishler Sulhedinin kimliyini aciq shekilde ortaya qoydu eyer bu insan Musavati Axcp-le birleshmemekde suclayirsa neden istefa verib Axcp siralarina qoshulmadi ve yaxud daha radikal movqe serqileyen bir partiyanin yaranmasini elan etmedi cunki Sulheddin Ekber YAP hakimiyetinin yuxari eshalonu terefinden coxdan verbovat olunub yenede cox shukur siralarimiz temizlendi Sulheddin kimileri var Musavatda lazim gelerse kimlerin bundan sonra gedeceyini yaza bilerem geden getsin Eqidesi saf olanlarin Partiyasidir Musavat.

    ОтветитьУдалить
  14. Penah beyin Musavat Meclisine sedir getirilmesi xeberi bizi cox sevindirdi cox gozel uqurlar olsun Penah bey gozumuzde dahada ucaldi Sulheddin kimi SATQINLARA bel baqlamaq olmazdi.

    ОтветитьУдалить
  15. Musavat bizimdir Basqanda bizim kim isteyir getsin geden riyakalardir sherefsizlerdir nece yeni men yoruldum bes zulm buna qarshi mubarize Azerbaycanda coxpartiyaliq ve hakimiyete gelme cox ferqlidir cunki olkeni heyasiz ve simasiz bir suru ac qurdlar capib talayir Alahdan bele qorxmurlar bundan biz netice cixarmaliyiq bu gun Sulheddin getdi ceheneme getsin butun omrunu satqinciliqla yashayib indide qarshisina qoyulan vezifesini yerine yetirir men bir Allaha and olsun onun gedishini Musavatda SAFLASHMA kimi qebul edirem gorun necede riyakardir jurnalistleri evine devet ederek Isa bey bele dedi bu en azindan SHEREFSIZLIKDIR bunu tam mesuliyetiyle deyirem vaxt gelecek bunu sulheddinin uzune deyecem bu texribatdir kim getsede Musavad ideologiyasi deyishmezdir Sulheddin Partiya daxilinde Arif Haciyevden ustunlukde olmadiqini gorub Bashqanliqa idiali ola bilmeyeceyini gorub hakimiyetdeki,Yerlilerinden aldiqi telimata uyqun hereket edir biz ayiq olmaliyiq cunki bu haqq mubarizesidir bu bizler namine RASULZADE-ELCIBEY-ISA bey mubarizesidir bu IMAM Eli mubarizesidir bir baxin sulheddinin sifetine necede YEZIDE oxshayir Eqdesinden donmeyenlerdir saf Musavatcilar...Bashqan bizi buraxib gederse bu cox dehshetli bir gedish olacaq men Musavatin her bir noqtesine hormet besleyirem yeni nizamnamesinde yazilan her cumlesine ve noqtesine-bu diktatura reshiminde beli bu reshim diktaturadir kim deyirse bele deyil yalandir dunya deyishir Kosmos ve Kompyuter esridir diktaturalarda taktikalarini deyishir eqidelerise deyishmir bu donemde Nizamnameden danishmaq gulunc ve qorxaqliqdir kim tez-tez Bashqan deyib ki,Nizamnameni pozmayacam ne bilim nece bularin hamisi Isa beyin getmesile Musavatin daqilmasina xidmet edirler men inaniram ki,ISA bey tarixde ikinci gedishi etmeyecek cunki bu milletin lideri kimi yetishib beli bu kenardan cox gozel gorsenir bugunki nesil gelin Bashqana destek olaq insan olaq millet olaq ve nahayet kishi olaq zulme yox deyek Turk eline icimizden Bashci secek shukurler olsunki bizim Isa bey kimi liderimiz var beli bu gun internet sherhlerinden birinde bir nefer Azadliq fedaisi yazir ki Isa bey umummilli liderimizdir mende onun sesine ses verirem bu gun yashayib mubarize aparan liderlerin icerisinde en ucasi ISA beydir uqurlar BASHQANIMIZA.

    ОтветитьУдалить
  16. Amerikada muhaciret heyati yashayan Haci Ramiz beyin teklifine qoshuluram bu gunku donemde Musavata Isa beyden bashqa kim gelerse bu Partiyanin ve ilk novbede Muxalifetin konkret suqutuna getirib cixaracaq----Biz Bashqanimizdan bu tarixde Partiyani buraxmamaqi TELEB EDIRIK cunki ISA bey hamimizin alternativsiz lideridir.

    ОтветитьУдалить
  17. Yasha Musavat ve onun Bashqani biz hemishe sizinleyik.

    ОтветитьУдалить
  18. Qabil Huseyinli eylede boyuk bir avtoritete malik deyildi elecede Adil Qeybulla olar ISA beyin yaninda uca gorsenirdi inden sonra gorek nece olacaqlar men basha dushe bilmirem bular vetencun yanirdilarsa QURTULDUMU BU KURD hakimiyetinden yoxsa satqincasina ve yaxud KRISA kimi qacdilar men sizden soruram Qabil bey Qurtuldumu bu veten senin YERAZ sulalenin zulmunden OZUN KIMI BIR SIMASIZIDA alib yanina getdin kime aciq edirsen sen Bu savash ISA beyemi qalib senin ailenin ushaqinin haqini geleceyini ISA QEMBERMI temin etmelidir sizler professor olsazda GEDESINIZ-GEDE ELE GEDELER getse yaxshi olar ve yaxud qeyb olsa nece Adil Qeybulla Qeyb oldu bir dayanin Azadliqin sherhlerinde sizleri suruyeceyem.

    ОтветитьУдалить
  19. Musavat irsini arashdiracaqiq deyirler necede utanmadan qizarmadan bu gun reshim yada Musavat yeni Eliyev-Resulzade xeyirle sher qarshi-qarshiya durub kimin yashayacaqi kimin mehv olacaqi bir zamanda irs arashdirirlar deyin yaxinlarimiza murdar tikeden pay veribler bunu Qabil Huseyinli daha yaxshi anlar gedin biz sizin aileniz namine bu reshimle savashaciq bashuvuza bir Yayliq baqlayin gedin GEDELER beli siz BEY yox GEDESINIZ.

    ОтветитьУдалить
  20. Selamlar Musavat Bashqanina biz sizinleyik ISA BEY.

    ОтветитьУдалить
  21. Isa bey size uqurlar sizin yolunuz haqq yoludur biz anlayiriq ki,sizincun neqeder cetindir eyni zamanda vetencun bir nece cebhede vurushmaq...size bu cetin savashda uqurlar biz sizinleyik BASHQAN.

    ОтветитьУдалить
  22. Ilqar bey coxdandi gorunmur xahish edirem bloqu canlandiraq gozleme movqeyinden el cekek.

    ОтветитьУдалить