1 августа 2010 г.

MÜSAVAT, AXCP və DUİ-nin 31 iyul etiraz aksiyasından görüntülər

17 комментариев:

  1. Yasha Musavat senin varliqin milletin geleceyidir senin varliqin qurtulusha umuddur senin varliqin ozumuze qaydisha Turkculuyumuze geden yolda ishiqdir.

    ОтветитьУдалить
  2. Gun aydin Musavat severler ve Basqanim ve bir xahishim var Bashqandan mumkunse Partiyayla elaqe Telefonunu yazasiniz.Ilqar bey ucunde cox naraxatam deyesen isti havalar tesir edir gorsenmir ve yaxud sesi gelmedi teki salamatciliq olsun.

    ОтветитьУдалить
  3. Vusal bey salam,her shey qaydasindadir!
    Isa beyi ve bloqda qeydiyatdan kechen butun beyleri de salamlayiram.

    ОтветитьУдалить
  4. http://www.musavat.com/new/G%C3%BCnd%C9%99m/82005-ABUTALIBOVUN_O%C4%9ELU_V%C6%8FHHAB%C4%B0_OLDU

    Hacibala muellimin oglu Israfil beyin dine baglanmasi meni chox sevindirdi,halal olsun.Gorursunuzmi,dine imana gelmek insani nece deyishdirir.Yugul heyat terzi yashayan bir insan,heyatini tamamiyle deyishib,duzgun yola qedem qoyub ve atasini da dine devet edib, duzgun adam olmaga chagirir,hette bunu ondan teleb edir,halal olsun Israfil bey!!!
    Keshke,butun memurlarin ovladlari senden numune goture idi,valideynlerini de bu yola devet ede idi.

    ОтветитьУдалить
  5. Yuxaridaki meqalede Israfil beyin gunde 5 ruket namaz qilmasi gosterilir.Bu sehvdir ve bele yazilmalidir,o gunde 5 vaxt namaz qilir.

    ОтветитьУдалить
  6. Men inanmiram ki, Abutalibovu namaz xilas etsin bu mumkun deyil butun omru boyu haramciliq ve murdar hereketler et sonda biraz namaz qil baqishlanacaqsan bu ola bilmez.

    ОтветитьУдалить
  7. Hacibala Abutalibovun en boyuk namazi bugun cixib deseki, ay alin teri ile qazandiqiniz pulu yediyim milletim men ne ede bilerem ki,mene deyirler Muxalifete yer verme mende vermirem bax bu etiraf namaza beraber olardi.

    ОтветитьУдалить
  8. Allah(c.c) bagishlayandir.Eger,Hacibala Abutalibov urekden tovbe etse,bagishlanmagini dilese ve momin yoluna qedem qoysa Allah(c.c) onu bagishlayar.Bunu etmeyen insanlar muveqqeti dunyadan kochdukden sonra, ebedi olan axiret dunyasinda ezab-eziyyetle yashayacaqlar.Bele aqibet hamini gozleyir.Butun bunlar muqeddes kitabimiz olan Qurani-Kerimde yazilmishdir.

    ОтветитьУдалить
  9. Bir olan Allah Azerbaycanin milletinin biqaneliyinden kusub bu millet necede qorxaqlashdi hani Koroqlunun,Babekin,Mensub olduqu millet.Bir nece il evvel rehmetlik Elcibeyin bacisi oqlu Etibarla birlikde bir kanala musahibe verirdik sade vetendash kimi bizi devet etdiler cunki Etibari tanidilar ve bizi kamera qarshisina devet etdiler Etibar danishandan sonra mene sual oldu siz kimi isterdiz Prezident olsun men Isa-beyin adini cekdikde jurnalist sorushdu neden Isa-Qember men arxamizda qalan heykeli gosterib cavab verdim ve dedim bu heykel qedim Azerbaycan serkerdelerinin birinin heykelidir Eliyev reshimi bizi ele bir dereceye catdirib ki, bizde bu kishiden damlada olsa qan qalmayib indi basha dushurem ki,heqiqeten gozumuzu qorxudublar kimden qorxuruq men oleremse hemishe deyecekler merd kimi kishi kimi yashadi sozunu yemedi hemishe haqqin terefinde oldu yatmish biqane olub olmekdense Axirete haqqin doyushcusu kimi getmek cennet demekdir bu gun Isa-beyin savashi beli men buna siyasi mubarize yox bu bir savashdir men bir nece defe bu savashi Imam Elinin savashina benzetmishem bu heqiqeten oxshardir cox cetindir gelin meydanda vurushan liderimizi destekleyek onsuzda mehve gedirik gelin heyatimiza biqane olmayaq bizden sonra gelenler bizi lenetlemesin Azad olaq Azad olmaq ucunse bir olaq haqqin qelebesine nail olaq bu bizim qismetimizdir qismetlede barishmaq zorundayiq her zaman.Yasha Musavat var ol Bashqanim

    ОтветитьУдалить
  10. Men Isa beyin Azadliq gezetine verdiyi musahibeni oxudum ve chox razi qaldim.Musahibeye yazdigim sherhi bloqda yerleshdirmek qerarina geldim.

    Beli, men Isa beyle tam raziyam.Sechkilerin muqeddaratini sechicilerin gosterdiyi fealliqlar hell edir.Eger,indiki vaxtda sechici kechirilecek sechkilere bigane yanashirsa, ve ses-vermede ishtirak etmeyin hech bir menasi olmadigini deyirse,her hansi birliyin yaranmasindan asili olmayaraq ,muxalifet bu sechkilerde iqtidar terefinden heyata kechirilen saxtakarliqlarla meglub edilecek.
    Odur ki,sechicileri biganelik xesteliyinden sagaltmaq uchun var quvvemizle tebligat aparmaliyiq.
    Muxalif siyasetchiler tecili olaraq bunun yollarini axtarib tapmalidirlar,sechicileri kechirilecek istenilen sechkilerde ishtirak etmeye ve sonra ise oz seslerini mezahirlerin chirkin ellerinden qorumaga inandirmalidirlar!!!
    Ilqar Abdullah.

    ОтветитьУдалить
  11. Turkiye ordusundaki bu gunki durum barede cox narahatliq keciririk Erdoqanin apardiqi siyaset cox tehlukeli bir siyasetdir bu Turk dovletini zeifletmeye yonelen bir siyasetdir menim fikrimce Israil dovleti Erdoqanii suni qehreman yetishdirir Turk dovletinin Qaranti Turk Ordusudur.Orduya mudaxile onu siyasetden uzaqlashdirmaq Ataturk-Babamizin miras qoyduqu Turkiye dovletini zeifledecek ve Turkiyenin zeifliyi Azerbaycanin yoxluquna getirib cixara biler her iki reshim ister Eliyev istersede Erdoqan reshimi ikiside bir menbenin cekdiyi senariyeye uyqun oynadilir burada shexsi maraq ustunluk teshkil edir.Kim oz dovletini zeifletmek ister vetenini sevmeyenler Turkiye ve Azerbaycan bu gun bele liderlerin elindedir .

    ОтветитьУдалить
  12. Vusal bəy, Sizi yaxşı anlayıram, Türkiyədə ordu ilə iqtidar arasındakı çəkişmələr hər bir türk vətənpərvərini narahat edir. Amma, nəhayət ki, uzlaşma əldə edilmişdir. Necə deyərlər, xeyirli olsun. Mən keçmiş hərbçi kimi, Türk Silahlı Qüvvələrinə az-çox bələdəm. Onlar ölkənin demokratik imicini və Vətənin çıxarılarını nəzərə alaraq hərəkət edirlər. Onlara güvənmək olar. Bir də ki, oradakı demokratiya və insan hüquqlarının vəziyyətini də bizdəki bespredellə müqayisə belə etmək olmaz axı...Ərdoğan kimi popuilistlərin də siyasi səhnədən gedişinə çox qalmayıb...
    Hörmətlə:Telman Əmiraslanlı

    ОтветитьУдалить
  13. http://www.musavat.com/new/G%C3%BCnd%C9%99m/82452-TALE_HEYD%C6%8FROV_ERM%C6%8FN%C4%B0_%E2%80%9CDAMAD%E2%80%9D%C4%B1_D%C3%96Y%C3%9CBM%C3%9C%C5%9E...

    Halal olsun,Tale beye.ermeni "yeznenin" dersini yaxshi vermisen.
    Ancaq,Tale bey de Israfil bey kimi momun olsa idi,lap yaxshi olardi.

    ОтветитьУдалить
  14. Ilqar bey bu hamisi bir oyundur yeni o pisdir bu yaxshidir oyundur qardashim hamisi. Bularin mayasi haramla tutulub bizim pullarimizla londonda kef edirler nazir haram yeyib haram yeyende ne qeyret olacaq ki,qizinin namusunu qorusun oqurluq pullarla ailesine paltar alanda axiri bele olmali idi birde olar ucun eyle bir anlam yoxdur Azerbaycanin namusu Qarabaqdan bashlayir qaldi Heyderova yene deyirem bu bir xal yiqma kompaniyasidir.

    ОтветитьУдалить